Este informația momentului despre Simona Halep! Vestea cea mare a sfârșitului de an a venit chiar acum

După ce a avut parte doar de vești rele în ultima perioadă, acum, Simona Halep se poate bucura de o veste bună.

Sportiva a intrat în topul celor mai realizați sportivi din tenis. Pe ce loc este Simona Halep și câți bani a făcut până acum din tenis?

Simona Halep se află în topul sportivelor realizate în tenis, din punctul de vedere al banilor primiți și al performanețelor realizate. Ea le-a luat fața unor nume importante în tenis, cum ar fi Caroline Wozniacki sau Petra Kvitova.

Simona Halep este în top

Mai exact, Simona Halep se află pe locul trei în lumea tenisiului în privinţa banilor pe care i-a primit în urma performanețelor realizate. Mai mult, la categoria de vârstă 31-34 de ani, Simona Halep este chiar pe primul loc. Sportiva a câștigat 40,2 milioane de euro de-a lungul timpului.

La categoria de vârstă 23-26 de ani, primul loc este ocupat de australianca Ashleigh Barty, cu 23,8 milioane de euro câştigaţi din tenis.

La categoria jucătoarelor de tenis sub 23 de ani, cea mai bogată de până acum este poloneza Iga Swaitek. Sportiva a câștigat până acum 14 milioane de euro din turneele de tenis.

Simona Halep, prezentă în Anglia de Crăciun

Simona Halep profită din plin de timpul avut la dispoziție. Cum nu poate să joace tenis din cauza interdicției provizorii, Simona Halep a decis să se relaxeze în perioada Crăciunului.

Sportiva din România a mers în Anglia. Mai exact, Simona Halep se află în Londra, oraș unde se va judeca cazul său și va afla dacă pedeapsa va fi menținută în cazul său sau va fi ridicată.

Alături de avocaţii ei, Halep încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia, sperând în clemenţa ornagelor care judecă speţa sa. Campioana noastră a fost depistată pozitiv la roxadustat, în urma unui control efectuat la US Open.

În acest moment, apărătorii ei încearcă să convingă instanţa că ingerarea substanţei a fost accidentală. George Cosac, preşedintele interimar al Federaţiei Române de Tenis este convins că Simona va avea câştiga de cuază, făcând o comparaţie între situaţia româncei şi cea a Mariei Sharapova

„Eu cred că se va rezolva. Uitați-vă că marile companii nu au fugit. Gândiți-vă că, când Sharapova sau cine a mai fost descoperit, toate marile companii s-au mai detașat de sportivul respectiv. Ei, la Simona nu a plecat nimeni. Eu sunt convins că atât Nike, cât și Wilson, au mai multe informații și sunt mai bine documentați.

Nu vreau să intrăm în discuții. Sunt convins că nu a știut. Niciodată nu știu pe cineva dopat la US Open, te verifică de cel puțin doua ori. Este exclus ca tu, de bună voie, când știi că te caută, te verifică de cel puțin două ori, să faci asta. Eu cred că Simona va mai juca pentru România, după ce va termina cu aceste probleme”, a declarat şeful tenisului românesc în exclusivitate la Playsport Live.

About the author