Ea este Adina,“păpușa de la Glina”, fetița de 13 ani cu chip de înger care trăiește într-o căsuță, la limita subzistenței, lângă groapa de gunoi. Coafată și machiată, a pozat ca un model profesionist

Adina are vârsta de 13 ani și a fost poreclită “păpușa de la Glina”, datorită frumuseții sale.

Atuurile fizice ar putea să o ajute pe adolescentă să își scoată familia din sărăcie, pentru că își dorește să ajungă manechin.

Are toate șansele unei reușite, mai ales că de curând le-a arătat tuturor o transformare totală, când a pozat în lumina reflectoarelor, pentru o revistă de modă din România.

Cu cațiva ani în urmă, colegii de la Libertatea scriau despre cazul familiei Asăvoaie, care trăiește la doi pași de Groapa Glina, în condiții greu de imaginat. Cu toate acestea, în acest dezgustător loc, au descoperit niște copii de o frumusețe rară, cumva nefirească și angelică.

Acești copii care trăiau la limita subzistenței, incă aveau inocență și credința că lucrurile nu vor rămane așa. În iarna anului 2016, cititorii Libertatea au trimis donații pentru a-i ajuta pe acești orfani de tată să treacă cu bine de sezonul rece.

Au trecut 3 ani de atunci și, din păcate, lucrurile nu prea s-au schimbat – mama celor 4 copii, cărora li se spune și ‘păpușile de la Glina’, lucrează ca femeie de serviciu, întreținandu-se toți din acestă mică sursă de venit, insuficientă pentru un trai decent.

Mama lor încă nu și-a pierdut speranța și continuă să lupte, facand ce știe ea mai bine: să-și iubească și să-și crească copii cu puțin.

Cine este “păpușa de la Glina”. Fetița de 13 ani are o poveste cu adevărat cutremurătoare

Adina Asăvoaie are o poveste de viață cutremurătoare, dar chipul său angelic a impresionat o țară întreagă. “Păpușa de la Glina” are toate șansele să devină un cunoscut fotomodel. Deși e aflată la o vârstă fragedă, frumusețea ei e una răpitoare. De curând, Adina a acceptat să apară într-un pictorial pentru revista Viva.

Adolescenta a purtat câteva ținute care i-au pus și mai mult în valoare trăsăturile fizice, alături de machiaj. Mai mult, aceasta a avut și câteva coafuri inedite și a fost cu zâmbetul pe buze în unele ipostaze.

De asemenea, a mai dezvăluit că în urmă cu câteva luni a participat și la un concurs de modă, având astfel puțină experiență pe acest domeniu.

Mama celor patru frați de la Glina mărturisea în urmă cu câțiva ani că speră din tot sufletul ca măcar copiii săi să reușească sp își depășească condiția de trai. Se pare că acest lucru se va întâmpla mai repede decât a crezut cineva, pentru că Adina are mari șanse la o carieră strălucită în lumea modei.

Pentru că au emoționat o țară întreagă, familia care locuia lângă groapa de gunoi a primit și ajutorul din partea românilor inimoși, în momentul în care cazul lor a fost scos la lumină.

About the author