Drama surorilor care şi-au pierdut soţii în tragedia de pe Mureş. Cadavrul celui ce-al doilea bărbat a fost recuperat de scafandri

Un al doilea cadavru a fost recuperat duminică din râul Mureş, la o săptămână de la tragedia de la Periam Port. Doi copii sunt în continuare dispăruţi.

Patru persoane au fost date dispărute duminica trecută, după răsturnarea unei bărcii cu 12 persoane la bord pe râul Mureş, în zona Periam port. din judeţul Arad. Unul dintre bărbaţi, Eduard, în vârstă de 29 de ani, fusese scos din apă vineri.

Soţiile lui Eduard şi Andraş sunt surori
Scafandrii au reuşit să scoată, după aproape o săptămână de căutări, şi trupul celui de-al doilea bărbat, în vârstă de 31 de ani.

Cadavrul său a fost găsit la aproximativ o jumătate de kilometru distanţă de zona în care a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Eduard.

„Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin. Aceasta urmează a fi extrasă și identificată”, au transmis, duminică, pompierii de la ISU Arad.

Cadavrul a fost găsit pe o insuliță, fiind scos de apă și văzut de cineva care a alertat pompierii. Publicaţia locală specialarad.ro scrie că numele acestui bărbat este Andrei Bilibok, cunoscut sub numele de Andraș.

La o săptămână de la producerea tragediei căutările continuă, un băieţel în vârstă de 3 ani şi altul de 11 ani, ambii fiii lui Andrei Bilibok. Reamintim că în accident şi-a pierdut deja viaţa un copil, Nicolas, în vârstă de 3 ani.

Sursa citată mai scrie că în data de 26 aprilie, cu doar patru zile înainte de tragedie, băiatul lui Andrei și Ana Bilibok a fost sărbătorit pentru împlinirea vârstei de 11 ani.

Ana, soţia lui Andrei Bilibok, şi Alina, cea a lui Eduard – bărbatul găsit mort vineri, sunt surori.

Într-o singură clipă fatidică acestea şi-au pierdut atât soţii cât şi trei copii, unul Alina Luca şi doi băieţi Ana.

Tragedia de pe râul Mureş s-a petrecut duminică seară, în jurul orelor 20.40, atunci când o barcă în care se aflau 12 persoane, șapte adulți și cinci copii, s-a răsturnat. Niciunul dintre cei din barcă nu purta vestă de salvare.

Incidentul din 30 aprilie s-a petrecut la puțin timp după ce barca plecase din Șemlac, județul Arad, de pe malul drept al râului, pentru a ajunge la Periam Port, județul Timiș, aflat pe malul stâng al Mureșului.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial