Silvia Dumitrescu: „Trebuie sa o duc pana la capatul vietii. Nu are niciun leac”

Silvia Dumitrescu, in varsta de aproape 61 de ani, este una dintre vocile de aur ale celei mai bune generatii de artisti romani.

Aproape ca nu se vede ca timpul a trecut peste artista. Este in continuare cu zambetul pe buze, chiar daca se lupta cu o boala autoimuna care nu are inca leac.

Rebela a vorbit, intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp, despre problemele de sanatate cu care se confrunta, dar si cum a reusit sa isi continue cariera.

Desi diagnosticata cu Hashimoto, o boala a tiroidei care nu are inca solutii de vindecare, interpreta de muzica usoara isi pastreaza optimismul indiferent de circumstante.

„Am o imunotiroidie. Este o boala pe care trebuie sa o duc pana la capatul vietii. Nu are niciun leac. Este o boala autoimuna.

Trebuie sa ma impac cu ideea aceasta. Am si momente cand ma simt mai bine, am si momente cand imi da batai de cap, dar…

Dupa cum se stie, si acele kilograme in plus pe care le-am capatat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent. Am toate motivele din lume sa fiu fericita, de depresie nu e vorba.

Sunt momente cand nici nu te poti da jos din pat. N-ai energie si se pare ca ti s-au inecat toate corabiile. Dar nu dureaza mult lucrul acesta”, a spus Silvia Dumitrescu.

Interpreta, desi are o varsta destul de inaintata, a reusit sa slabeasca aproximativ 25 de kg. Reusind astfel sa isi pastreze stilul atipic si tinutele care au facut-o celebra in toata tara.

Silvia Dumitrescu a tinut un regim de care avea nevoie pentru a nu i se agrava boala, medicii avertizand-o ca are colesterolul mare, artista a spus adio dulciurilor, prajelilor si grasimilor.

„Am mese fixe, iar ultima masa este la sapte seara. Am renuntat la tot ce-mi place, la prajeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependenta.

Pot sa va spun ca ma simt mai bine acum, cu kilogramele in minus. Din pacate, nu reusesc sa merg la sala de sport, insa pot sa spun ca o alimentatie sanatoasa conteaza enorm”, a mai spus Silvia Dumitrescu.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial