Doina Teodoru, marcată de o tragedie din adolescență. Prin ce a trecut iubita lui Cătălin Scărlătescu la 14 ani

Doina Teodoru, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu, împreună cu care participă în competiția “America Express 2023”, a dezvăluit în cadrul unui interviu un episod delicat din viața ei.

Actrița, în vârstă de 33 de ani, a spus că pe când avea 14 ani, a fost martora unui eveniment care i-a rămas întipărit în minte.

„A fost un eveniment tragic!”
Doina a mărturisit că și-a văzut câinele călcat de o mașină. Incidentul a marcat-o atât de tare, încât ori de câte ori își aduce aminte de el, izbucnește în lacrimi. Actrița a spus că folosește această amintire dureroasă în profesia sa, pentru scenele în care este nevoită să plângă sau să fie foarte tristă.

„Am o amintire neplăcută, pe care am folosit-o în meseria mea, sună puțin masochist. A fost un eveniment tragic când aveam 14 ani, aveam un câine care era destul de bătrân, se mișcă foarte greu.

La un moment dat, am trecut o străduță destul îngustă, câinele a rămas puțin în urmă și a trecut o Dacie peste el. De două ori. S-a întâmplat chiar în fața ochilor mei. Eu am strigat să se oprească mașina, dar omul respectiv nu a oprit. Și a fost o chestie din asta ca în filme, eu cu câinele în brațe, plângeam.

Da, m-a marcat un pic acest eveniment. Dar ca să trec de el, l-am folosit în meserie. A fost ca un soi de terapie. Retrăindu-l l-am consumat.”, a dezvăluit iubita lui Scărlătescu, într-un interviu oferit site-ului catine.ro.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, un cuplu simpatic în America Express 2023

Cei doi au acceptat să-și testeze limitele prin participarea în cursa America Express 2023, iar provocările cu care se confruntă în show i-au surprins în totalitate.

Doina și Cătălin sunt mari fani ai călătoriilor și s-au declarat extrem de încântați de întreaga experiență.

”America Express înseamnă niște peisaje superbe și niște oameni minunați. Aici ne-am descoperit niște abilități la care nici nu visam și am trecut prin niște experiențe incredibile, pe care cu siguranță nu le-am fi avut dacă n-am fi fost aici. E foarte frumos. Îmi place la nebunie acest concurs”, a declarat Doina despre participarea la America Express 2023.

„Am făcut lucruri pe care nu le-am făcut niciodată!”
”E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la America Express la 70 de ani…

Doina Teodoru a împlinit 33 de ani! Cum arăta iubita lui Cătălin Scărlătescu înainte să ajungă celebră. Imagini neștiute

„Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează la America Express…”, a spus, la rândul său, Chef Cătălin Scărlătescu, care a împlinit 50 de ani în vara anului trecut.

About the author