Din păcate veste foarte trista despre Șerban Copoț. Medicii au stabilit diagnosticul grav

Șerban Copoț este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

Prezentatorul TV este foarte apropiat de fanii săi și îi ține la curent cu tot ce mai este nou în viața lui. De curând, acesta a făcut un anunț important pentru toți cei care îl urmăresc, dar unul extrem de trist.

Șerban Copoț traversează o perioadă extrem de dificilă. Fostul solist de la Animal X a primit o veste cruntă și anume că femeia care i-a dat viață suferă de o boală incurabilă.

Artistul le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online că mama lui le-a ascuns acest lucru o perioadă bună de timp. Iată motivul pentru care nu a vrut să spună familiei mai devreme.

Clipe grele pentru Șerban Copoț

Fostul component al trupei Animal X trece prin cea mai cumplită perioadă a vieții sale. Mama sa a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, motiv pentru care artistul se simte extrem de rău.

Prezentatorul TV le-a transmis un mesaj emoționant fanilor săi din mediul online, sfătuindu-i să aibă grijă de cei apropiați lor și să meargă regulat la controale de rutină, pentru a depista, din timp, eventuale probleme.

„Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi.

Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp.

Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat.

Exista mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru.

Nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România… nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit „să o cert” pentru că nu mai avea sens.”, a scris Șerban Copoț în mesajul său.

Mama lui a ținut ascuns totul

Cea care i-a dat viață a ales să țină ascunsă vestea bolii cumplite care o macină, pentru a nu îl îngrijora pe el și nici pe frații lui prea tare.

Deși locuiesc în aceeași curte, femeia nu a dorit să comunice familiei, reușind să ascundă foarte bine.

În ciuda acestui lucru, prezentatorul a transmis că nu o învinovățește pe mama sa, considerând că principalul motiv pentru care a ales să facă asta este tocmai teama de a ajunge pe patul de spital.

About the author