Diferența de vârstă dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă te va uimi. Puțini știau acest detaliu despre jurații de la Vocea României

Sunt sarea și piperul competiției muzicale de la PRO TV, doi artiști talentați, dar care abordează stiluri destul de diferite, poate de aceea sunt foarte rar „pe aceeași lungime de undă” când vine vorba despre concurenți. Cu toate astea, diferența de vârstă dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă te va uimi. Puțini știu acest detaliu despre jurații de la Vocea României.

Sarea și piperul de la Vocea României

Horia Brenciu și Tudor Chirilă sunt, fără doar și poate, doi dintre cei mai apreciați și talentați artiști din showbiz-ul de la noi din țară, muzicieni cu cariere ce se întind pe câteva decenii. Abordează însă stiluri destul de diferite.

De când au devenit colegi la Vocea României sunt, fără doar și poate, sarea și piperul competiției de la PRO TV. Se duelează în replici acide, pline de umor, sunt destul de puține momentele în care au opinii similare, când vine vorba despre concurenți sau alegerea pieselor pe care aceștia le interpretează pe scenă.

Care este diferența de vârstă dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă

În ediția de vineri, 17 noiembrie 2023, vor face o dezvăluire ce i-a surprins nu doar pe colegii de pe scaunele antrenorilor, dar și pe fanii lor. Nu mulți ar reuși să ghicească diferența de vârstă dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă.

Aș vrea să îi atrag atenția colegului meu mai tânăr cu un an”, a spus Horia Brenciu.

În suflet sunt mai tânăr cu 40 de ani”, a completat Chirilă.

Irina Rimes, surprinsă de dezvăluirea celor doi

Prima care a reacționat imediat după mărturisire a fost Irina Rimes. Artista a fost uimită să afle că cei doi sunt despărțiți de un singur an: „Doar un an diferență este între voi doi?”

Totuși, la o simplă căutare în mediul online, putem observa că diferența ar fi mai mare, de aproape doi ani, chiar, însă, în funcție de luna în care au avut loc filmaările pentru această etapă din Vocea României, ar fi putut fi de un an – 50 și 49 de ani -, în condițiile în care Horia Brenciu este născut pe 27 august 1972, iar Tudor Chirilă, pe 28 mai 1974.

sursa: playtech.ro

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial