Dezvaluri despre accidentul in care s-a stins Cornel Gales. Nu era singur in masina! Cine era cu el si unde mergeau de fapt

Soțul cântăreței Ileana Ciuculete ar fi murit în urma unui accident produs în Spania, acolo unde se mutase de ceva timp. Nașa acestuia a fost cea care a primit vestea cruntă, însă tragedia nu a fost însă confirmată încă de autorități. 

Eu nu stiu daca a murit sau nu Cornel. Il sun incontinuu si are telefonul inchis. Pe mine m-a sunat cineva sa mi spuna ca ar fi murit in Spania, intr-un accident de masina. 

Am zis ca e o gluma. M-am si enervat, I-am zis ca eu sunt un om simplu, nu sunt cu bani, sunt femeie in varsta si sa nu faca glume de astea cu mine. L-am. Sunat pe Cornel, nu reusesc sa dau de el. 

Am vorbit cu el acum 2-3 zile. Am vazut ca nu raspunde si l-am sunat pe un prieten de al lui de suflet, Radu, care… Nici el nu stie nimic. Nu pot sa aflu, nu pot sa fac investigatii, nu cunosc pe nimeni acolo, iar Cornel nu prea mai are pe nimeni din familie. 

Va rog, daca aflati ceva, sunati-ma si pe mine. Eu sper sa nu fie adevarat, sper sa fie o gluma… Desi… Si cand a murit fina.. Ileana, am zis ca e o gluma. Si n-a fost„, a declarat Doina Buni, nasa lui Cornel Gales.

Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș, a recunoscut că trece prin momente cât se poate de dificile.

”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornmel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc sădau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. 

Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație”, a spus Viviana.

Relația dintre Viviana și Cornel Galeș este una extrem de cunoscută, cei doi fiind, în ultimii ani, extrem de apropiați și, la un moment dat, s-a zvonit că s-ar fi și căsătorit, lucru pe care l-au negat.

Cu toate acestea, Viviana l-a introdus pe Cornel Galeș în lumea agențiilor de turism, ea reușind să îl facă pe acesta să își facă un nume în acest domeniu, iar văduvul Ilenei Ciuculete a reușit chiar să ajungă director în agenția Vivianei.

Doina Belu, Nașa lui Cornel Galeș a confirmat decesul și a oferit informații de ultimă oră. Accidentul de mașină s-a produs în Spania, iar Galeș ar fi murit după ce o altă mașina a intrat în autovehiculul pe care-l conducea.

Cornel Galeș se îndrepta spre o familie de români, pentru a sărbători 1 Decembrie. Galeș nu purta centură, impactul a fost extrem de puternic și astfel, s-ar fi produs pe loc decesul.

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo.

Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, sunt dezvăluirile care au apărut după decesul lui Galeș.

Un alt detaliu care a confirmat din timp vestea morții lui Galeș este activitatea sa în online. Acesta a accesat aplicația de mesagerie mobilă Whats Up ultima oară azi dimineață, la ora 2:32.

Din 2018 Cornel Galeș se mutase în Spania, alături de iubita lui, Viviana.

Galeș a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete, artista care a murit în 2017, la vârsta de 59 de ani, în urma unei boli grave.

S-a dus la medic, insa era prea tarziu. Atunci a aflat ca are ciroza, declansata de hepatita C. O boala pe care a purtat-o multa vreme fara sa stie. Tot atunci medicii au anuntat-o ca sansele ei de supravietuire sunt minime

 

 

 

About the author