Detalii noi în cazul crimei din Berceni! Procurorii români au emis un mandat de arestare

Noi detalii în cazul fetei de 12 ani ucisă în București!

După audierile de azi ale mamei fetei, care se află în Spania, procurorii români au emis un mandat de arestare în lipsă. Despre ce este vorba mai exact?

Apar noi detalii în cazul fetei care a fost ucisă în Capitală și găsită în lada unei canapele. După audierile de miercuri ale mamei prin videoconferință, procurorii români au emis un mandat de arestare în lipsă pentru concubinul mamei, transmit surse pentru Digi24.

Mama și concubinul ei, principalii suspecți
Mama fetiței de 12 ani care a fost găsită fără suflare în lada unei canapele a fost reținută de către autoritățile spaniole și audiată azi prin videoconferință. În timpul audierii, femeia a mărturisit că nu are nicio legătură cu moartea fetei sale.

Fata de 12 ani venise la mama ei, care locuia împreună cu concubinul său în apartamentul închiriat din Sectorul 4 al Capitalei. Cei trei au petrecut Paștele împreună.

A doua zi, mama a fost contactată de rudele tatălui, care i-au spus să aducă fata după câteva zile. Femeia nu a mai răspuns la mesaje de pe data de 21 aprilie, când fata trebuia să se întoarcă la tatăl ei.

Pe data de 3 mai, bărbatul a anunțat că fiica sa a dispărut, după mai multe zile în care nu a reușit să ia legătura cu ea și cu mama ei.

Acesta a spus însă că nu știe unde locuiește fosta soție. Fata a fost dată în consemn la frontieră în aceeași zi. La exact o lună, a fost descoperit cadavrul ei.

În acest caz, bunica fetei a declarat că mama și concubinul ei nu se înțelegeau foarte bine.

„Era un om foarte rece. Fata îmi spunea când mai pleca de la el că se certau”, a declarat bunica fetei.

Lucian Bode s-a ferit să dea detalii despre caz

Legat de acest caz, ministrul de Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat miercuri, că va fi lămurit modul în care a acţionat Poliţia după ce tatăl fetei a reclamat dispariţia acesteia. Oficialul nu a dorit să ofere însă mai multe detalii, invocând faptul că ancheta este în curs.

„Activităţile poliţieneşti premergătoare deschiderii dosarului penal sunt parte a dosarului penal. Acesta este motivul pentru care Poliţia Capitalei nu vă poate da detalii vizavi de ce a făcut înainte de deschiderea dosarului penal

Dar fiţi convinşi că toate aceste aspecte vor fi lămurite, inclusiv în ceea ce dumneavoastră îmi sugeraţi prin întrebare, dacă Poliţia a intervenit la timp sau ce a făcut în perioada respectivă, ce activităţi a desfăşurat Poliţia în etapa despre care vorbeaţi.

Toate aceste activităţi ale Poliţiei vor fi parte a acestui dosar de urmărire penală şi le veţi afla atunci când procurorul va decide”, a spus Bode, întrebat de jurnalişti dacă fata a fost căutată de poliţie după ce a fost dată dispărută de către tatăl ei.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial