Deschide ochii – Adevăruri crunte, care deși n-o să-ți placă, ar fi mai bine să le știi

1. Cu toții avem aceleași probleme

S-ar putea să crezi că viața ta este de rahat, dar să nu crezi că ești unicul. Divorț, deces al unei persoane dragi, refuz sau concediere – cu aceste probleme se confruntă multă lume. Încetează să te mai jelești. Problemele tale sunt doar un proces prin care trebuie să treci.

2. Nu ai nevoie de experiență – niciodată

Multă lume renunță la jobul visurilor pentru că în anunț scrie „Experiența în domeniu de cel puțin 5 ani este obligatorie”. Această frază face parte din șablonul unui anunț de angajare și contribuie la eliminarea candidaților, care nu sunt capabili să treacă de bariere.

Ține minte: uneori cea mai bună experiență este lipsa de experiență și o gândire strălucită.

3. Cu toții o să ne confruntăm cu pierderea persoanelor dragi – fii gata pentru asta

Acest final este inevitabil, de aceea încearcă să petreci cât mai mult timp cu cei apropiați

4. Plângerile sunt o pierdere de timp

Plângerile sunt o boală contagioasă, care îi determină pe cei din jur să stea la distanță. Ele te fac să stagnezi, în loc să mergi spre scopurile tale.

5. Părerea celorlați nu contează

În majoritatea cazurilor, cei care te vorbesc de rău sunt niște ratați, care își proiectează pe tine propriile dorințe, necesități și eșecuri. Ei aleg să trăiască viața în locul tău, pentru că propria lor viață este de rahat.

6. Nu ai nevoie de studii sau permisiune – ele sunt opționale

Pentru a obține ceea ce vrei nu ai nevoie neapărat de studii și nici de aprobarea cuiva. Există multe metode de autodezvoltare, care nu costă niciun ban.

7. Nimănui nu-i plac regretele

Studiile au arătat că ultimele gânduri înainte de moarte se referă la regretele a ceea ce nu s-a făcut. Începe o viață fără regrete, fă ceea ce-ți place.

8. Viața este plină de suferințe, pe care trebuie să le accepți

Într-o oarecare măsură, viața este o tortură. Dar nu uita că suferințele sunt o parte din lupta, ce ne ajută să realizăm lucruri uimitoare.

9. Încetează să-ți mai irosești timpul

Timpul pe care îl irosești pe acțiuni inutile, ai putea să-l folosești, realizând lucruri frumoase. Nu mai spune că nu-ți ajunge timp să faci sport, să scrii articole sau să compui muzică. Tu ai la fel de mult timp ca și mine.

10. Recunoștința este o superputere!

După ce am început să țin un jurnal al recunoștinței, eu am învățat să văd mai mult bine în lume. Recunoștința este capacitatea de a menține în cap echilibrul dintre negativ și pozitiv.

11. Noi cu toții vom muri. Final.

Timpul trece. Citește acest articol și începe să faci ceva cu adevărat important. Inspiră-i pe cei din jur, ai grijă de familie și împacă-te cu gândul că într-o zi va trebui să-ți ei rămas bun de la această lume.

About the author