Diana si Răzvan Simion, din nou împreuna? Au apărut primele imagini cu ei. Copiii sunt cei mai fericiți

După ce în ultima perioadă au apărut zvonuri potrivit cărora relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion nu ar merge tocmai bine, prezentatorul a uimit când a postat pe Instagram imagini din vacanță cu fosta soție și copiii.

Ca drept dovadă cei doi s-au distrat de minune alături de copii lor și alți prieteni, într-o vacanță în Austria.

Se pare că nu totul este roz în relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble dacă ne luăm după ultimele imagini postate de prezentator pe rețelele de socializare.

Fanii au rămas suprinși să vadă cât de fericit pare Răzvan, alături de fosta soție și de copii, la munte.

Lidia Buble nu apare în nicio imagine, semn că ar fi rămas acasă.

„Ne vedem doar pe teritorii neutre”, a scris Răzvan în dreptul fotografiilor postate.

Răzvan Simion și Lidia Buble, probleme în relație?

Nu se știe la acest moment cum stau lucruile între Răzvan Simion și Lidia Buble, mai ales că, la un moment dat, Răzvan a dat de înțeles în timpul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani că relația lor ar fi pe butuci.

„Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…„, a spus el la un moment dat.

De menționat că, în perioada sărbătorilor de iarnă, Lidia Buble a mers acasă, la părinți, la Deva, fără Răzvan. Mai exact, cei doi au petrecut Crăciunul separat.

Cu toate acestea, după o relație de 5 ani, nimeni nu crede că cei doi se despart definitiv. „De vină” să fie sentimentele puternice și intense care îi leagă.

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi.

Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el’, susținea Lidia Buble în urmă cu ceva timp, subliniind că legătura dintre ei este una incredibilă.

Dacă Răzvan a intrat într-o relație imediat după ce a divorțat, iată că Diana și-a găsit abia acum un suflet pereche.

Ea este fericită alături de un patron de restaurant din Timișoara, un prieten mai vechi cu care sa reîntâlnit și de care s-a îndrăgostit abia acum.

Cei doi au apărut împreună în ultimul timp și nu se mai ascund. Se pare că relația lor este una cât se poate de serioasă, iar copii îl îndrăgesc pe noul iubit al mamei lor.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial