Daniel a rămas văduv în urmă cu 2 ani. Fiica lui i-a cerut să fie alături de ea la serbarea organizată la școala unde învață. Bărbatul a încercat să-și convingă fiica să meargă însoțită la școală de bunica sau mătușile ei, însă micuța a insistat ca el să fie cel care să facă acest lucru: “Mi-a cerut cu lacrimi în ochi să fiu mamă pentru o zi…”

Un bărbat din Brazilia, care a rămas văduv, a făcut un gest emoționant de dragul fiicei sale.

Aceasta i-a cerut să vină îmbrăcat în femeie la serbarea școlară de Ziua Mamei.

Daniel Correa, în vârstă de 33 de ani, a impresionat pe toată lumea cu gestul său.

Bărbatul din Brazilia a rămas văduv în urmă cu 2 ani, atunci când partenera sa de viață, Stella Noleto, a încetat din viață în urma unor complicații provocate de boala Lupus.

De Ziua Mamei, bărbatul din localitatea Goiania i-a îndeplinit cea mai mare dorință fiicei sale, Luna, în vârstă de 5 ani.

Aceasta l-a rugat să vină îmbrăcat ca mama ei la serbarea organizată la școala unde ea învață.

Daniel Correa a povestit că inițial a încercat să-și convingă fiica să meargă însoțită la școală de bunica sau mătușile ei, însă micuța a insistat ca el să fie cel care să facă acest lucru.

„Mi-a cerut cu lacrimi în ochi să fiu mamă pentru o zi. Mi-a cerut să-mi vopsesc barba roz și să-mi pun perucă blondă, așa cum era părul soției mele”, a spus brazilianul.

Acesta a mers la școală îmbrăcat într-o rochie lungă fără mâneci.

La finalul evenimentului de la școala unde învață Luna, Daniel a realizat o filmare cu fiica sa, în care Luna spune că este „alături de mama sa”.

„O iubesc pe Luna și aș mai face asta ori de câte ori mi-ar mai cere”, a mărturisit Daniel Correa, potrivit misiononline.net

About the author