Dana Roba, bătută cu bestialitate de soț luptă pentru viața ei

Dana Roba, cunoscută make-up artist, a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu, din cauza unui exces de furie provocat de gelozie.

În prezent, femeia se luptă între viață și moarte la spital, iar agresorul ei a fost arestat preventiv. Cazul a șocat o țară întreagă, mai ales că cei doi se aflau în plin proces de divorț și au împreună două fetițe minore.

Detalii despre incidentul șocant

Potrivit unor surse, incidentul a avut loc în urmă cu doar o săptămână, pe data de 5 iunie 2023. Soțul femeii a fost acuzat de o faptă gravă de violență domestică, după ce a lovit-o cu un ciocan până și-a pierdut cunoștința.

Dana Roba a fost transportată de urgență la spital, unde a fost operată pe creier timp de 9 ore, iar în prezent se luptă pentru viața ei.

Implicațiile incidentului în viața familiei
Femeia și soțul ei se aflau în plin proces de divorț când incidentul a avut loc.

Potrivit unor surse, agresorul a descoperit că partenera lui ar fi început o relație cu un alt bărbat și a fost orbit de mânie. În prezent, cei doi au împreună două fetițe minore, care nu știu nimic despre situația părinților lor.

Conform legii, dacă nu există familie extinsă, copiii vor fi plasați în grija statului, însă în acest caz există și o familie extinsă care se poate ocupa de ei.

Implicațiile legale ale violenței domestice

Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce prevede legislația în vigoare în cazurile de violență domestică, mai ales când sunt implicați copii minori.

Potrivit lui, dacă nu există familie extinsă, copiii vor fi preluați de stat, însă în cazul de față există și o familie extinsă care se poate ocupa de ei.

În plus, agresorul a primit 30 de zile de arest preventiv, iar anchetatorii vor stabili ce pedeapsă va primi pentru fapta comisă.

Cazul Dana Roba a șocat întreaga țară și a adus în prim-plan problema violenței domestice, care poate avea consecințe devastatoare asupra vieții unui individ și a familiei sale.

Este important ca această problemă să fie luată în serios și să se acorde mai multă atenție prevenirii acesteia prin educație și campanii de informare.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial