Dan Chișu nu a vrut să recunoască niciodată copilul Manuelei Hărăbor: „Un copil care a venit din senin…”

Dan Chișu și Mihaela Hărăbor au avut o relație de câteva luni la începutul anilor 90, recunoscută de amândoi. Din această aventură a rezultat un băiat, Andrei, care a fost diagnosticat cu o formă rară de autism.

Deși a fost anunțat de Manuela Hărăbor că va fi tată, șarmantul pe atunci Dan Chișu nu a vrut nici în ruptul capului să se implice în vreun fel în creșterea și educația micuțului și nici măcar să-l recunoască.

El și-a explicat decizia prin faptul că nu a dorit să devină părinte și nici nu este sigur că Andrei este copilul lui. Copilul are asăzi 28 de ani și trăiește împreună cu mama lui și actualul soț al acesteia, actorul Rareș Ioan Stoica.

Chișu a vorbit despre aventura cu Manuela Hărăbor

Într-un interviu acordat revistei Tango, Dan Chișu a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Manuela Hărăbor.

„Relația mea cu Manuela a fost temporară. Era în perioada în care am plecat din țară și am avut o poveste absolut extraordinară într-o vară, la mare. Ea era căsătorită atunci! Știu doar câteva lucruri. Că ea nu a fost foarte sinceră și că soțul ei o iubea foarte, foarte tare. Nu pot să judec problema ei pentru că n-am discutat-o niciodată. Eu eram un pasager’, își amintește Chișu.

Regizorul a dezvăluit că Manuela i-a spus după o întâlnire pe care au avut-o că așteaptă un copil.

„Nu mi-am imaginat că o femeie care e căsătorită poate să meargă atât de departe, deși, mai târziu am înțeles că erau în separare, despărțire, amănunte care oricum nu contează.

Relația dintre mine și Manuela a continuat sporadic, absolut sporadic, n-a fost nici un fel de proiect serios. N-am locuit împreună, n-am avut planuri să ne căsătorim, nici să avem ceva în comun… Ne plăceam, ne întâlneam, ne iubeam și asta era!

La un moment dat, după o întâlnire pe care o avusesem cândva, undeva, în noiembrie, nu știu, m-a anunțat că este însărcinată și că va naște un copil. În septembrie m-a anunat: `Ești tată și… ai un baiat`’, a povestit Chișu.

„Nu vreau să fac copii la întâmplare!’

Acesta a mai spus că, ulterior, Hărăbor l-a sunat și i-a spus că vrea să-și crească singură copilul.

„Ea a luat o decizie unilaterală, după care mi-a dat telefon și mi-a spus: «Am un copil pe care vreau să-l cresc singură. N-ai nici un fel de obligație. Am vrut eu să fac un copil cu tine»’, a spus Chișu, care a continuat.

„Eu am întrebat-o: `Manuela, tu ai avut certitudinea acestui lucru?` și mi-a spus `Da! Este certitudinea mea`. Deși și ea știe, și eu știu, că ea nu a întreținut în acea perioadă relații numai cu mine!’, a mai declarat Dan Chișu.

Regizorul a mai explicat și de ce nu a recunoscut niciodată copilul.

„Problema s-a pus la un moment dat, dar i-am spus: `Nu pot să recunosc un copil care a venit din senin… Așa aș putea să dau un anunț: Mai sunt fete care doresc să recunosc copii?, haideți să dau o listă că dacă tot cred pe toată lumea care spune: Am avut o noapte cu tine, haide să-mi recunoști copilul`.

Nu se poate așa ceva! Ea s-a recăsătorit, copilul a plecat în străinătate, s-a întors în țară. M-am detașat de această problemă pentru că nici nu vreau să cred că m-aș putea implica in vreun fel…

Mai ales că îmi doresc foarte tare un copil. Dar, îmi doresc un copil pe care să-l fac prin propria mea voință. Nu vreau să fac copii la întâmplare!’, a mai precizat Dan Chișu în revista Tango.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial