CUTREMURĂTOR. CE ȘTIU FETELE DANEI ROBA DESPRE DISPARIȚIA PĂRINȚILOR. SUNT RUPTE COMPLET DE REALITATE

S-au scurs zile întregi de când Dana Roba a fost la un pas de a-și pierde viața chiar pe patul unde soțul ei a lăsat-o să zacă, într-o baltă de sânge, vreme de câteva ore.

La aproape o săptămână distanță, având leziuni serioase în zona capului, căsăpită fiind cu un ciocan de cel pe care l-a făcut tatăl a două fetițe, tânăra, în vârstă de 31 de ani, dă semne miraculoase de revenire! CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații de ultim moment și vi le prezintă, în exclusivitate, în cele ce urmează.

Niciun motiv nu poate fi invocat pentru a explica gestul extrem la care a recurs partenerul de viață al Danei Roba, în ziua de 5 iunie 2023. Tânăra a fost lovită cu sânge rece în zona capului de Daniel Balaciu, cel alături de care Dana are două fete minore, pe Chantal și Celine.

Bărbatul nu și-ar fi dorit divorțul (în data de 9 iunie ar fi trebuit să aibă loc ultimul termen în proces), așa că, susțin sursele ar fi amenințat-o de mai multe ori pe Daniela că o va omorî. Motivul?

Dana și-a dorit să redevină o femeie liberă. Nimeni nu credea în vorbele lui Daniel, asta pentru că, informează sursele publicației noastre, el n-a ridicat niciodată mâna asupra mamei fiicelor sale, ci era doar agresiv verbal.

Totul până în urmă cu o săptămână, atunci când corecția fizică macabră aplicată Danei Roba, încă soția sa, a băgat-o în spital. La momentul acela, medicii erau rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire.

Dana Roba a depășit pericolul major! Tânăra make-up artist este conștientă

Ca o minune, cunoscutul make-up artist, care profesa, până la data incidentului, în Timișoara, s-a trezit, iar în aceste momente, conform surselor CANCAN.RO, este conștientă!

E drept, loviturile aplicate de soțul furibund vor lăsa urme adânci atât în sufletul, cât și pe înfățișarea tinerei.

Cu toate acestea, familia Danei formată din tată și mai mulți frați, (mama ei a încetat din viață în urmă cu mai mulți ani), se bucură din cale afară că Daniela a depășit perioada critică, iar în aceste momente starea ei este una stabilă:

„Dana este OK, este conștientă, am vorbit. Familia este alături de ea în fiecare moment, o vizitează constant. Se concentrează foarte mult pe starea ei și sunt cât se poate de fericiți că s-a trezit și că încet, încet își revine. Cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să trecem și peste această încercare”, a dezvăluit un apropiat al Danei Roba.

Fiicele Danei Roba nu știu unde sunt părinții lor

În aceste momente, dacă Daniel Balaciu încearcă, prin diferite tertipuri, să iasă din închisoare, călcând pragul psihologilor din dorința ca aceștia să stabilească faptul că nu era în deplinătatea facultăților mintale atunci când și-a căsăpit soția, „manevră” eșuată și dezvăluită. Fiicele cuplului nu au aflat ce s-a întâmplat cu părinții lor.

Minorele nu știu nici că mama lor se află în spital de aproape o săptămână, dar nici că tatăl lor este arestat: „Fetele sunt bine, ele sunt prea mici pentru a putea digera o astfel de situație.

Nu știu ce s-a întâmplat cu mama lor și nici cu tatăl. N-au vizitat-o până acum pe Dana, însă restul familiei este alături de ea”,

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial