Cum Se Simte Marina Voica După Operația La Inimă. Prima Apariție Pentru Îndrăgita Cântăreață

Marina Voica a trecut prin momente cumplite în ultima perioadă. Reputata artistă de muzică ușoară a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, iar medicii i-au salvat viața.

Cântăreața de 84 de ani este foarte fericită și recunoscătoare specialiștilor pe mâinile cărora și-a încredințat soarta. Marina Voica se simte bine acum, de când s-a întors acasă.

Cum se simte Marina Voica după operația la inimă

Solista a fost operată la o clinică de specialitate din Brașov, iar după șapte zile a fost externată și a continuat recuperarea acasă.

Marina Voica are probleme cardiace de mai mulți ani, iar problemele pe care le-a amânat de-a lungul timpului au adus-o pe patul de spital. Din fericire totul a ieșit bine, iar acum cântăreața se bucură de o nouă șansă la viață.

„Sunt acasă la Breaza. Cel mai bun doctor chirurg din această țară mi-a deschis și mi-a scos inima, a pus-o în palmele lui, inima bătea fără să se oprească și a făcut din ea minune, a făcut-o aproape nouă.

Nu a durat operația foarte mult și iată-mă acuma operată cu mare succes! Îi mulțumesc din tot sufletul domnului doctor că a ținut inima mea bătând în palmele lui minunate.

Am fost operată în cea mai bună clinică din Brașov. După 7 zile am fost externată și am continuat recuperarea acasă…

A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața.

Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă.

La un moment dat mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală.

În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, și am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu.

About the author