Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta cuplului Gina Pistol – Smiley. Adelina Pestrițu a avut o rochie sexy, iar Andreea Esca un decolteu amețitor. GALERIE FOTO

Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Evenimentul anului din lumea showbiz-ului, nunta dintre Smiley și Gina Pistol, a avut loc sâmbătă, la Palatul Snagov.

Cuplul și-a dorit un eveniment elegant și plin de rafinament, mai ales că invitații au fost aleși pe sprânceană. În afară de familie și prieteni, au venit și vedete. Printre oaspeții faimoși, menționăm Andreea Esca, Andra, sau Popescu. Iată cum s-au îmbrăcat vedetele prezente la nunta lui Smiley cu Gina Pistol!

Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta lui Smiley cu Gina Pistol!

Nunta dintre Smiley și Gina Pistol a fost un eveniment absolut fabulos, care a avut parte de o locație de lux, Palatul Snagov și invitați de seamă. Artistul și prezentatoarea TV au o carieră de ani de zile în domeniul televiziunii, așa că era firesc ca printre cei prezenți la petrecerea de nuntă a cuplului să fie și colegi de breaslă.

Andreea Esca, Adela Popescu, Sore, sau Adelina Pestrițu sunt doar câteva din persoanele publice ce și-au făcut apariția la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Iată ce ținute au adoptat!

Nunta lui Smiley cu Gina PIstol, ce a avut loc într-o atmosferă de vs, în zona pădurii Snagov, a fost o ocazie pentru vedetele invitate să-și etaleze ținutele.

La eveniment și-a făcut prezența și una dintre cele mai îndrăgite știriste din România, nimeni alta decât Andreea Esca. Vedeta PRO TV a optat pentru o rochie roșie, de lungime medie, în stil casual, cu model petrecut în partea de sus și un decolteu în „v”. Andreea Esca arătat radioasă în rochia ușor despicată pe o parte și cu volane mici la tiv, ce-i conferea un aer jucăuș.

Colega de trust a Andreei Esca, Adela Popescu, a abordat și ea o ținută ceva mai lejeră. Soția lui Radu Vâlcan a venit îmbrăcată într-o rochie neagră, despicată în părți și cu spatele gol. Vedeta a optat pentru câteva accesorii statement, cum ar fi o pereche de ciocate argintii și o pălărie de cowboy.

Atmosfera de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol a fost întreținută și de Andra, care a urcat pe scenă pentru a-i bucura pe miri și pe invitați cu muzica ei. Andra a venit îmbrăcată, într-o pereche de pantaloni negri, ușor mulați pe corp și o bluză neagră casual cu franjuri argintii.

Adela Popescu a fost însoțiță de partenerul ei, Radu Vâlcan. Prezenatorul de la Insula iubirii, a venit la nunta lui smiley cu Gina Pistol, într-un costum negru supradimensionat, iar sacoul avea câteva cusături albe, foarte moderne, care accentuau reverele. Radu Vâlcan a renunțat la pantofii eleganți din piele pentru o pereche de bascheți alb cu negru, ce se asortau de minune cu costumul.

Adelina Pestrițu a fost o apariție surprinzătoare la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Influencerița a adoptat o rochie neagră lungă, strâmtă, de o eleganță rafinată, ce-i conferea o alură de „femeie fatală”. Gulerul din satin a fost unul dintre elementele cele mai interesante ale ținutei, asortându-se cu mânușile lungi, negre, și cu brățara și cerceii din perle.

Sore a avut o apariție foarte fresh, optând pentru o rochie din satin, simplă, de culoare roșie, lungă cu bretele. Vedete a asortat ținuta cu un sacou negru supradimensionat și cu o poșetă neagră. În ceea ce privește accesoriile, Sore s-a limitat la câteva lănțișoare în jurul gâtului.

Nici cântăreața Mira nu a lipsit de nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Tânara a ales să poarte o rochie de culoare roz, pal, decupată, asortată la o pereche de sandale foarte fine, cu barete strălucitoare.

Răzvan Fodor a venit singurel la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, căci soția sa, Irina Fodor, este plecată la America Express. Fodor și-a făcut apariția într-un costum negru cu dungi albe, în stil casual, cu design lejer și nefinisat.

În loc de cămașă și pantofi eleganți, Răzvan Fodor a ales o combinație mult mai reușită, un tricou negru simplu și pantofi sport, de un alb imaculat.

Nici Ruby nu a lipsit de la eveniment, însă a fost doar oaspete, nu și performer. Cu toate acestea, artista a ales o ținută extravagantă, formată dintr-o rochie neagră lungă, și accesorii inedite, precum pene de struț și o geantă foarte mică.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial