Cum poți crea impresia că ești o ”femeie scumpă”? Ține cont de aceste 5 Sfaturi!

Stilul unei femei – nu este doar îmbrăcămintea. Mai sunt și obiceiurile, ritualurile zilnice. Iar femeia îngrijită și elegantă, căreia îi pasă de impresia pe care o face în societate neapărat respectă aceste 5 reguli.

1.Din garderoba unei femei ”scumpe” nu lipsește cămașa albă

Ei bine, nu cămașa este importantă, ci culoarea. Albul întotdeauna a fost asociat cu puritatea, integritatea … și statutul înalt. Doar regii și curtenii își permiteau lenjerie și cămăși de un alb imaculat. Acest lanț logic s-a înrădăcinat ferm în mințile noastre. Purtând o cămașă albă, de parcă spui întregii lumi: “Da, îmi permit curățătoria chimică în fiecare zi.” Și nu contează că folosești doar un detergent bun.

2. Pantofii cu toc

Încălțămintea spune multe despre persoană. Iar pantofii cu toc înalt vor crea impresia că te deplasezi doar cu mașina personală sau cu taxiul. În caz contrar, cum ai suporta să-i porți toată ziua? Dar nu uita să păstrezi și o pereche loafers sau adidași în sertarul inferior al mesei de lucru

3. Poartă geanta de parcă ar fi Birkin.

Observați cum își ține geanta Victoria Beckham? Ea o poartă pe cot și o pune mereu lângă ea. În general, renunțați la obiceiul de a pune geanta pe podea. Chiar dacă ați cumpărat-o dintr-un magazin chinezesc, ea va arăta mai scumpă dacă are un loc potrivit lângă stăpâna sa.

4. Coafura

Orice imagine chiar și cea mai sofisticată poate fi distrusă cu ușurință de părul dezordonat. Femeile stilate știu acest lucru, de aceea au în arsenalul lor 1001 de trucuri cum să-și facă o coafură simplă, dar elegantă. De asemenea, nu le lipsește umbrela, pentru ca toate eforturile lor să nu fie în zadar.

5. Geanta mică

O geantă mică îți permite să-i faci pe toți din jurul tău să creadă că tot ce ai nevoie în viață este – rujul și un card de credit. Pentru că doar ele încap în acest accesoriu ridicol de mic. Iar telefonul? Pe el oricum nu-l lași niciodată din mâini.

 

About the author