Cum comentează Cătălin Botezatu ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Un stil boho chic, romantic, curat. Totul denotă…”

Au aparut imagini de la cununia civilă a cuplului Smiley și Gina Pistol. De apariția celor doi s-a ocupat Irina Voinea, designer cu care colaborează de mai mulți ani.

Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații despre ținutele purtate de cei doi în ziua cea mare. Iată ce părere are creatorul de modă!

În urmă cu o lună, Gina Pistol și Smiley anunțat că s-au logodit în secret și că urmează să devină soț și soție. Zvonurile privind logodna au lor au apărut de mai multă vreme.

Mai ales că prezentatoarea TV a fost surprinsă purtând un inel superb, despre care foștii colegi de emisiune au spus că ar indica o cerere în căsătorie. Chiar și așa, artistul și mama fiicei lui au preferat să nu vorbească despre schimbările din viața lor de cuplu și au anunțat căsătoria pe 27 aprilie 2023.

Gina Pistol a fost cerută în căsătorie de Smiley în urmă cu aproape doi ani, chiar înainte de Crăciun. La vremea aceea, prezentatoarea TV se pregăsea să-i facă baie fiicei lor, Josephine, așa că cererea în căsătorie a fost un moment complet neașteptat.

Nunta celor doi are loc la Palatul Snagov și sunt așteptați invitați de seamă, locația oferindu-le intimitatea pentru un astfel de eveniment.

Cum comentează Cătălin Botezatu ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley în ziua nunții

Gina Pistol și Smiley au dat publicității primele imagini cu ei de la cununia civilă. Artistul a purtat un costum crem, nonconformist, în timp ce prezentatoarea de la „Chefi la cuțite’ a purtat o rochie boho, cei doi soți asortându-se cromatic.

Cătălin Botezatu a comentat apariția celor doi, susținând că toate elementele, de la haine la buchetul de flori, denotă rafinament și romantism.

„Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețiosă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle.

Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle, brand-ul Jimmy Choo. Îmi place părul cofat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mi îmi place foarte mult, este simplu și modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă.

E timpul să învețe miresele că se poate și așa. Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, nu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, forte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.

Buchetul îmi place foarte mult. Se potrivește cu tot conceptul, în același stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numește. Ea a ales ceva simplu, să ibă tot buchetul din floarea miresei.

Smiley a ales de asemenea o vestimentație interesantă, lejeră care I se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism’, a spus Cătălin Botezatu

Pantofii Ginei Pistol costă 1600 de euro
Pantofii purtați de Gina Pistol sunt semnați de casa de modă Jimmy Choo, colecția pentru mirese, având prețul de 1600 de euro.

„Va fi ceva special, chiar dacă din câte știu va fi o nuntă pentru persoane apropiate și prieteni. Așa că va fi ceva destul de relaxat, fiindcă și-au dorit asta, și unul, și celălalt. Dar amândoi vor fi îmbrăcați în alb, albori, ceva de genul ăsta’, a deschis a spus Irina Voinea, înainte de nuntă.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial