Cum arată rochia de mireasă pe care Gina Pistol o va purta la nuntă: „Doamne, ce frumoasă e”. Prezentatoarea a arătat primele imagini

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor cum va arăta una dintre rochiile pe care le va purta la nunta sa. Prezentatoarea va avea două rochii de mireasă în ziua cea mare.

Gina Pistol va ajunge în fața altarului cu alesul inimii ei în luna mai a acestui an. Mai este foarte puțin până când va spune cel mai important „da” din viața ei, așa că pregătirile sunt în toi. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite s-a ocupat de organizarea nunții și le-a dezvăluit fanilor câteva detalii inedite.

Va avea două rochii de mireasă la nunta sa. Una pe care o va purta la cununia civilă și cea religioasă și a doua pe care o va purta la petrecere cu ciocate.

„E greu rău să organizezi o nuntă. Nu greu, e solicitant. Intru să probez rochia, nu de mireasă, cealaltă, vă povestesc eu. Ne auzim după… Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie”, le-a dezvăluit Gina Pistol internaților.

Gina Pistol și Smiley vor fi niște miri atipici. Designerul care le-a pregătit ținutele a dat toate detaliile

Cum arată rochia de mireasă pe care a ales-o Gina Pistol. Prezentatoarea le-a arătat-o fanilor din mediul onlin

Frumoasa prezentatoare spune că de prima rochie s-a îndrăgostit iremediabil când a văzut-o pe internet, iar pe a doua și-a făcut-o pe comandă după propriile preferințe. În mediul online, Gina a postat o mică parte din rochia pe care o va purta la petrecere.

„Voi purta două rochii, une pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua. O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci.

Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea. După care, când a venit cererea, am găsit rochia aceea.

Era dintr-o colecție mai veche și mi-a făcut-o, am dus-o la ajustare, vreau să atingă pământul, dar cât să nu o distrug”, a declarat Gina Pistol.

Ce tradiție nu va respecta Gina Pistol la nuntă. Motivul pentru care prezentatoarea TV a luat această decizie

Gina Pistol a mai dezvăluit că Smiley nu a văzut niciuna dintre rochiile pe care ea le-a ales.

Prezentatoarea tv declara luna trecută că la nunta pe care și-au organizat-o vor lua parte în jur de 200-300 de invitați. Cei doi viitori soți au fost secretoși în privința localului ales.

„Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă”, a declarat Smiley pe YouTube.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial