Cum arată fiica Irinei Loghin! A moștenit frumusețea și talentul mamei sale!

Pe Irina Loghin o cunoaștem cu toții, de la televizor. Cântă mai ceva ca o privighetoare și întotdeauna a arătat foarte bine. Mulți nu știu, însă artista are și o fată la fel de frumoasă și de talentată.

Irinuca are 40 de ani și s-a casatorit! Alesul inimii sale este un tânăr originar din Târgu Jiu. Au avut o nunta superba.

Fiica Irinel Loghin, pasionată de folclor și…telefonie mobilă

Irinuca cântă de mică și nu sunt puține momentele muzicale când a apărut alături de mama sa, cu care a înregistrat multe melodii, încă din adolescență. Deși este pasionată de muzică, aceasta lucrează la o companie mobilă din capitală alături de soț.

Irinuca Loghin a atras multe critici după ce a decis să facă pasul cel mare la vârsta de 40 de ani.

Răutățile s-au încheiat odată ce vedeta a început să se afișeze din ce în ce mai dezgolită la evenimente, arătându-și toate calitățile fizice, căci are și cu ce.

Toți au râs de ea că s-a măritat la 40 de ani, dar Irinuca Loghin atrage toate privirile

Irina Login a devenit soacră pentru prima oară la 79 de ani. Fiica artistei s-a cununat religios la Mănăstirea Cașin.

Evenimentul a adunat întreaga suflare din muzica populară și s-a sfârșit la un restaurant de lux de pe malul lacului Floreasca.

Din imaginile apărute pe contul ei de socializare, fiica Irinei Loghin adoptă o vestimentație feminină, dar și cu o doză de senzualitate și mister.

În majoritatea fotografiilor, vedeta pare că adoră un anume tip de fustă: minijup, dar nimic mai greșit, căci picioarele ei sunt numai bine puse în evidență astfel.

Irinuca Iris Cernea, după numele tatălui său, cântă de mică și nu sunt puține momentele când a apărut alături de mama sa, cu care înregistrează cântece din folclorul românesc încă din adolescență.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial