Cui îi va rămâne averea lui Mitică Popescu? Nu avea copii, dar se iubea de mai mulţi ani cu o angajată TVR

Mitică Popescu în vârstă de 86 de ani s-a stins din viață pe data de 3 ianuarie 2023, pe un pat al Spitalului Elias din București, lăsând în urmă o avere considerabilă. Deși nu avea copii, actorul se iubea în secret cu o femeie care i-a fost colegă la TVR.

Cu o carieră impecabilă și o viață pe care și-a dedicat-o tot timpul meseriei pe care a ales-o, marele actor nu a avut foarte mult timp pentru viața sa personală. Din acest motiv, nu a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis al său și anume acela de a deveni tată cel puțin o dată.

Cui îi va rămâne averea lui Mitică Popescu

Leopoldina Bălănuță a fost marea dragoste a lui Mitică Popescu, motiv pentru care acesta nu s-a mai căsătorit cu nicio altă femeie după moartea acesteia. Totuși, actorul a reușit să găsească o femeie care să îi fie alături și să îl îngrijească în ultimii săi ani din viață.

Potrivit unor informații apărute în presă în urmă cu câțiva ani, Mitică Popescu ar fi avut o relație cu o angajată TVR pe nume Constanța Economu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și pare că au devenit mai mult decât prieteni foarte buni.

Femeia este o împătimită a plimbărilor și a excursiilor, iar celebrul actor a fost surprins în nenumărate rânduri alături de aceasta.

Gesturile romantice surprinse de-a lungul anilor i-ar fi făcut pe mulți să creadă că este vorba de o relație romantică și că Mitică Popescu se gândește să se recăsătorească.

În acest moment nu există detalii concludente cu privire la relația dintre cei doi, însă un lucru este cert. În cazul în care Constanța Economu ar fi avut recent o relație cu marele actor, acesta ar fi putut să îi lase ei toată averea pe care a strâns-o de-a lungul anilor de muncă.

Mitică Popescu a vrut să păstreze discreția în privința stării lui de sănătate

Înainte de a muri, Mitică Popescu a ținut să nu facă publice detalii despre starea lui de sănătate. La un moment dat s-a aflat, însă, că marele actor a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, iar informația a fost confirmată chiar de către purtătorul de cuvânt Bogdan Oprița.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că se află în stare stabilă, cooperant și conștient”, dezvăluia Bogdan Oprița, pentru gândul.ro.

La scurt timp, a venit și prima reacție a lui Mitică Popescu, care a negat vehement că s-ar confrunta cu probleme de sănătate.

„Nu este adevărat nimic, este o glumă. Sunt ocupat acum, doamnă, vorbim altădată”, spunea actorul, cu puțin timp înainte de a muri, pentru click.ro.

About the author