Cu cine s-a afișat Angelina Jolie în Budapesta

Angelina Jolie s-a aflat săptămâna trecută la Budapesta, unde filmează pentru cel mai nou proiect cinematografic, filmul biografic despre viața Mariei Callas. Actrița a fost surprinsă de paparazzi la un spectacol de operă. Iată de cine a fost însoțită la eveniment!

Cu cine s-a afișat Angelina Jolie în Budapesta

Angelina Jolie filmează în prezent pentru film biografic despre una dintre cele mai mari artiste de operă ale tuturor timpurilor: Maria Callas. Actrița joacă rolul principal în acest proiect cinematografic.

Filmările vor dura mai bine de două luni și se vor desfășura în mai multe locații precum Franța, Grecia, Ungaria și Italia.

Aflată în Budapesta nu ocazia filmărilor, Angelina și-a petrecut o seară la Operă. Fotografii au surprins-o pe actriță la un spectacol desfășurat la Opera Maghiară de Stat.

Ea nu a participat singură la spectacol, ci a fost însoțită de Pablo Larraín. Este vorba despre regizorul producției despre Maria Callas. El a regizat și pelicula Spencer, în care Kristen Stewart joacă rolul Prințesei Diana.

Sunt incredivbil de emoţionat să încep producţia la ‘Maria’, producţie care sper că va aduce remarcabila viaţă a Mariei Callas în faţa audienţelor din întreaga lume, datorită scenariul magnific scris de Steven Knight, datorită muncii depuse de întreaga distribuţie şi echipă de filmare şi, în special, muncii extraordinare depuse de Angelina Jolie şi modului în care s-a pregătit pentru rol“, a declarat Pablo Larraín într-un comunicat.

Costumele purtate de Angelina Jolie în film sunt bazate pe costumele reale purtate de Maria Callas, printre care şi haine de blană din colecţia de arhivă Massimo Cantini Parrini, după consultări cu PETA pentru a nu folosi blănuri noi, citează Agerpres.

Spectacolul pe care cei doi l-au urmărit împreună a fost Requiem-ul lui Giuseppe Verdi. Un spectacol de operă înălțători ce a emoționat-o profund pe actriță.

Îmbrăcată în negru, cu părul desfăcut și un machiaj natural, ea a trăit la intensitate maximă această experiență.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial