Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi la TV. Despărțirea de tatăl fetiței a afectat-o: „Totul era în regulă și dintr-odată ceva s-a întâmplat”

Cristina Cioran a vorbit cu lacrimi în ochi în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Despărțirea de Alexandru Dobrescu, tatăl fetiței sale, a afectat-o.

În cadrul interviului, Cristina Cioran a povestit cum a avut loc separarea dintre ea și Alex Dobrescu. De asemenea, vedeta a precizat că nu mai există nicio cale de împăcare. În momentul în care a început să vorbească despre tatăl fetiței sale, Cristina nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

„Totul era în regulă și dintr-odată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere.

Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească”, a mărturisit actrița, potrivit Spynews.ro.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu nu se mai înțelegeau deloc, astfel că au decis să pună punct relației. În ultima perioadă, neînțelegerile între ei apăreau tot mai des. Deși a încercat să își salveze relația, vedeta și-a dat seama că nu va reuși să schimbe nimic.

„Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil și mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara.

Poate că mi-am dat seama prea târziu, poate că trebuia de la primele semne să zic stop, dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare”, a mai adăugat ea.

Alexandru Dobrescu și-a dorit să se împace cu Cristina Cioran

Vedeta a mărturisit că tatăl fetiței sale a încercat în repetate rânduri să se împace cu ea, dar nu a reușit. Cristina Cioran nu și-a mai dorit relația cu Alexandru Dobrescu.

„A încercat de multe ori să mă oprească, până când și-a dat seama că nu mai are sens, dar nu mă putea întoarce nimeni și nimic înapoi. S-a ajuns la niște certuri complet degeaba și când se ajunge la nimic îți dai seama că e gata.

Bineînțeles, sunt și alte multe detalii pe care nu le pot discuta, dar s-a dus. A fost greu, dar a trecut. Faptul că el își dorește să ne împăcăm, e prea târziu”, a dezvăluit Cristina Cioran.

La scurt timp după despărțire, bărbatul a anunțat că este într-o nouă relație. Alex Dobrescu a prezentat-o tuturor pe noua lui iubită, Diana, în vârstă de 20 de ani.

În ultima perioadă, între Cristina Cioran și tatăl fetiței sale au existat mai multe certuri și nu au reușit să se înțeleagă sub nicio formă.

About the author