„Complexul de întinerire cu drojdii”. Te întinerește cu 9-10 ani și te poate scăpa de injecții și bisturiu!

Tinerețea este fericită, pentru că are capacitatea de a vedea frumusețea. Oricine își păstrează abilitatea de a zări frumusețea, nu îmbătrânește niciodată” – Franz Kafka. Câtă dreptate are Franz Kafka. Cu cât suntem mai pline de viață, cu atât arătăm mai bine. Plăcerea adevărată de a trăi fiecare zi, face fața mai tânără și mai proaspătă.

Vrem să dăruim frumoaselor noastre cititoare o rețetă excelentă care, cu siguranță vă va bucura. Încă din antichitate regina Nefertiti folosea o astfel de mască pentru întinerire. Aceasta conținea drojdii, componentul activ, apă și ulei de măsline. Noi vă propunem o rețetă îmbunătățită.

Masca pe bază de drojdii pentru față este pur și simplu creată pentru a face o cură de întinerire. Veți simți efectul chiar după prima procedură, dar se recomandă să continuați aplicarea măștilor timp de 2 săptămâni.

Procedurile din saloanele de frumusețe sunt mai puțin eficiente! Dacă veți avea o atitudine responsabilă, veți obține un rezultat impresionant. Riduri… Unde au dispărut?

Mască pe bază de drojdii

Ingrediente

2 lingurițe de de drojdii proaspete
6 lingurițe de lapte cald
1 linguriță de miere
2 lingurițe de amidon
câteva picături de vitamina E
câteva picături de vitamina A
Pentru o mască eficientă trebuie să folosiți doar drojdii proaspete, cele uscate nu se potrivesc, deoarece își va pierde din eficacitate. Îmi place că este o rețetă fără multe cheltuieli.

Vitaminele A și E în formă de ulei sunt binevenite, dar nu obligatorii, masca își va face efectul și fără ele. Puteți cumpăra vitaminele din orice farmacie. Această mască este mai eficientă și decât unele produse cosmetice din comerț.

Mod de utilizare

1. Turnați 2 lingurițe de drojdii în laptele cald și lăsați să stea 20 de minute. Veți obține masa lichidă de bază.

2. Luați 8 lingurițe de lichid și adăugați în acesta 1 linguriță de miere.

Fiți atenți! Dacă sunteți alergici la miere și la alte produse apicole, aceasta poate fi înlocuită cu 1 linguriță de iaurt amestecat cu o priză de tărâțe.

3. Adăugați în amestec 3 lingurițe de amidon de cartofi, amestecați bine. Consistența măștii seamănă cu laptele condensat moale. Aici adăugăm vitaminele A și E. Baza este gata!

4. În funcție de tipul pielii, baza măștii trebuie suplinită cu anumite ingrediente pentru o eficiență mai mare.

Dacă aveți pielea uscată, adăugați puțin unt, 2 lingurițe sunt suficiente.

Dacă pielea este combinată, adăugați 2 lingurițe de suc de morcov proaspăt stors.

Dacă pielea este grasă, adăugați 2 lingurițe de suc de cartof proaspăt stors.

5. Înmuiați pensula în mască și aplicați-o pe piele, de parcă ați desena pe față. Nu trebuie să aplicați masca pe zonele din jurul ochilor și a gurii. Aplicați câteva straturi!

Aplicați un strat, lăsați să se usuce un minut, apoi aplicați încă câteva straturi. De obicei se aplică 5 straturi. De asemenea, aplicați masca în zona gâtului și a decolteului. Îngrijirea pielii din această zonă este foarte importantă. Cantitatea acestei măști de întinerire va fi suficientă atât pentru față, cât și pentru gât!

6. Țineți masca 20 de minute și apoi clătiți cu apă caldă.

7. Durata curei de întinerire cu drojdii este de 15 proceduri care trebuie făcute în fiecare zi.

Peste 2 săptămâni nu vă veți recunoaște. Pielea va fi mai tânără, mai luminoasă și mai elastică.

Ingredientele active ale măștii pe bază de drojdii

1. Drojdiile

Conțin aminoacizi care ajută pielea să fie mai catifelată și mai elastică, îndepărtează ridurile. De asemenea, drojdiile elimină toxinele din pori, îndepărtează celulele moarte.

2. Mierea

Mierea este un ferment activ care curăță pielea și îmbunătățește circulația epitelială.

3. Vitaminele A și E

Vitaminele în formă de ulei cresc producerea de colagen, pielea devine mai proaspătă și ameliorează inflamațiile.

Dacă sunteți indispusă, dacă aveți impresia că nu arătați bine, dacă ați observat că au apărut niște riduri, atunci răsfățați-vă cu niște ședințe de frumusețe. Atunci când aveți grijă de voi înșivă, începeți să vă iubiți, să vă respectați și să vă apreciați mai mult. Datorită acestui fapt veți înflori și viața va fi mai frumoasă.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

About the author