Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de ziua fiului lor cel mare, după divorț: ”A fost foarte frumos. Am vorbit de…”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de ziua fiului lor cel mare, după divorț.

A fost motiv de sărbătoare în urmă cu câteva zile pentru cei doi. Gabriel, băiatul cel mare, a împlinit frumoasa vârstă de 8 ani, iar părinții l-au sărbătorit așa cum se cuvine. Au lăsat în spate scandalurile monstruoase și discuțiile aprinse, axându-se doar pe familia pe care o formau în trecut, totul de dragul celor doi copii care o să-i lege toată viața. Iată cum se înțeleg cei doi după divorț!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de ziua fiului lor cel mare, după divorț. Cu toții știm numeroasele certuri și discuții aprinse dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă de când au intentat procesul de divorț.

Mai bine de trei au tot umblat prin Tribunale, însă abia luna trecută au ieșit din judecătorie două persoane libere din punct de vedere legal. Odată cu asta, lucrurile pare că s-au mai liniștit între ei și au lăsat neînțelegerile pe seama trecutului.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului său cel mare, Gabi Bădălău a lăsat afacerile și treburile din București și s-a dus direct la Constanța pentru a fi aproape de copiii săi. Aici, bineînțeles, s-a întâlnit și cu fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu. Spre uimirea tuturor, cei patru au petrecut toată ziua împreună și s-au distrat de minune.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de ziua fiului lor cel mare, după divorț

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au dat dovadă că sunt doi oameni maturi, astfel că au lăsat totate momentele neplăcute dintre ei în trecut și au petrecut ziua de naștere a fiului lor cel mare ca o adevărată familie. Au râs, s-au distrat, au mers împreună în mall, apoi la film, totul în formula completă, așa cum era înainte de a apărea neînțelegerile între ei.

‘Am vorbit de ziua băiatului celui mare și cam atât. El a fost invitat, dar nu a fost prezent. El a fost cu o zi înainte prezent, pe 25. A fost prezent în Constanța și a petrecut cu cei mici exact când Gabriel a făcut 8 ani.

Am petrecut împreună amândoi cu cei doi copii. A fost o zi plină. Am luat amândoi copiii de la școală, am mers cu amândoi la un film, am mers cu toții în mall. Am fost împreună. Ce să facem, dacă așa ne-a fost dat să avem doi copii împreună.

Noi trebuia să ne înțelegem de la început din acest punct de vedere că rămânem părinți acolo pentru ei’, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Gabi Bădălău nu a fost prezent la petrecerea organizată fiului său

Gabi Bădălău a mers la Constanța chiar în ziua în care fiul său, Gabriel, a împlinit vârsta de 8 anișori. Petrecerea în sine, unde erau invitați colegii lui de clasă, a fost următoare zi, însă afaceristul nu a mai putut rămâne, semn că avea treburi de rezolvat. Cu toate astea, băiatul lui cel mare a fost extrem de fericit că l-a văzut și că a fost acolo chiar în ziua lui aniversară.

‘A fost foarte frumos, el și-a dorit să-și aniverseze ziua cu toți colegii clasei. I-am cumpărat invitații și le-am împărțit tuturor colegilor de clasă. Au venit toți colegii. S-a bucurat foarte mult.’, a mai povestit Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: ‘Vrea să se facă polițist’

Deși a împlinit abia vârsta de 8 anișori, fiul cel mare al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău știe ce vrea să se facă când o să fie mare. Gabrile își dorește încă de la 2 ani să se facă polițist, astfel că tematica petrecerii nu putea fi alta. Cântăreața i-a ascultat toate dorințele și a organizato petrecere fastuoasă, exact așa cum și-a dorit micuțul. De asemenea, nu a putut să nu dezvăluie faptul că își susține fiul din toate punctele de vedere, mai ales când vine vorba de carieră.

‘El de la vârsta de doi ani vrea să se facă polițist, el e mic încă, dar cred că doleanțele astea ale lui se vor schimba, dar cert e că-l susțin. Dacă își dorește să fie polițist, atunci așa cum vrea el. Sunt bucuroasă că vrea o meserie de bază, îmi doresc ca oricare ar fi ea să fie o meserie de bază. Vreau să fie pe picioarele lor’, a concluzionat Claudia Pătrășcanu pentru SpyNews.ro.

A fost stabilit domiciliul copiilor după divorț

În urma cu aproximativ o lună, divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost finalizat. Pe atunci, cei doi au ieșit din sala de judecată fără a mai fi soț și soție, ci doar părinții a doi copii adorabili, cu un trecut frumos, dar și tumultuos împreună. Bineînțeles, odată cu divorțul terminat, s-a decis și ca micuții să rămână cu domiciliul la Constanța, acolo unde stă mama lor, afaceristul fiind nevoit să facă naveta Bcurești-Constanța.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial