Cine și-a făcut apariția la mormântul Mădălinei Manole, la 9 ani de la moartea artistei

Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani bând Furadan, un pesticid foarte toxic. Pe 14 iulie 2019 s-au împlinit 9 ani de când cântăreața a recurs la acest gest necugetat. Tatăl, fratele și fanii au comemorat moartea artistei.

Sosia Mădălinei Manole a venit la mormântul artistei

Mădălina Manole a trecut printr-o depresie cruntă după nașterea fiului său, dar și pentru că nu mai era invitată în emisiuni tv sau să cânte la evenimente. Fata cu părul de foc a ales să ne părăsească în urmă cu 9 ani exact în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Pe 14 iulie, duminica aceasta, tatăl și fratele artistei au mers la mormântul Mădălinei Manole pentru comemorarea a 9 ani de când a plecat dintre noi. La cimitirul ploieștean Bolovani a venit și sosia cântăreței, Monica. Tânăra a depus flori și a aprins o lumânare la mormântul Mădălinei Manole.

Sosia cântăreței nu semăna la început cu regretata Mădălina Manole, dar între timp Monica a început să semene izbitor de mult cu idolul ei, și-a vopsit părul roșcat și folosește un machiaj adecvat. Tânăra a mărturisit că și-a făcut acasă un altar în amintirea cântăreței. Monica s-a fotografiat cu tatăl și fratele regretatei artiste pentru a păstra vie amintirea Mădălinei Manole.

Monica, fana nr 1 a Mădălinei Manole seamănă izbitor de mult cu artista. Tânăra a aprins o lumânare și a adus flori la mormântul cântăreței la comemorarea a 9 ani de la moartea Mădălinei Manole.

Sursa foto: .agentiadepresamondena.com

About the author