Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan. Artista, în vizită la casa din Sibiu a jucătorului de tenis / Video Citeşte întreaga ştire: Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan. Artista, în vizită la casa din Sibiu a jucătorului de tenis

Andreea Bălan pare să își găsit liniștea în brațele unui jucător de tenis. Artista l-a însoțit și susținut pe Victor Cornea la un turneu de tenis și îi face complimente pe rețelele de socializare.

Deși a afirmat că nu intenționează să își mai facă publice relațiile și să își trăiască poveștile de iubire departe de ochii curioșilor, cântăreața s-a răzgândit și nu se mai ferește.

Andreea Bălan, împreună cu Victor Cornea la turneul de tenis de la Stuttgart Andreea Bălan își trăiește din plin viața și se bucură nu doar de cele două fetițe frumoase pe care le are, dar și de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de jucătorul de tenis.

De curând, artista a postat pe InstaStory o imagine în care apare alături de Victor, iar în urmă cu două zile s-a fotografiat la Stuttgart, în tribunele turneului de Grand Slam, unde se afla pentru a-l susține pe partenerul ei.

„Întotdeauna să crezi în magie și dragostea adevărată”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare, unde a postat imaginile cu ea în tribunele celebrului turneu.

De asemenea, artista a postat pe InstaStory un filmuleț realizat într-un cameră plină de trofee și l-a menționat în povestea sa și pe tenismen, semn că acesta a dus-o deja la Sibiu, orașul lui natal.

Andreea s-a cazat la un hotel din Sibiu, însă se pare că relația lor este atât de serioasă încât Victor a dus-o în vizită în casa în care el a copilărit. Cântăreața s-a fotografiat lângă geamul camerei de hotel, de unde are o priveliște superbă asupra orașului.

În ultima perioadă, cântăreața a postat mai multe mesaje despre iubire, dând de înțeles că aceasta și-a făcut din nou loc în viața ei. „Iubirea e tot ce contează și te face să strălucești”, a scris pe social media Andreea Bălan, în urmă cu o săptămână.

Mai mult, artista și Victor Cornea au făcut schimb de câteva inimioare la postările de pe Instagram. Cine este sportivul care a cucerit-o pe Andreea Bălan Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, a intrat în atenția publicului în momentul în care Andreea Bălan s-a filmat în mașina acestuia.

Deși este cu 9 ani mai tânăr decât celebra cântăreață, jucătorul de tenis nu este deloc deranjat de acest lucru și se bucură de compania ei.

Victor Vlad Cornea a început să joace tenis pe când avea doar 9 ani, iar acum se află pe locul 84 mondial în clasamentul ATP la dublu. „Aveam 9 ani și jucam ping-pong. Eram cel mai tare din județ și al treilea pe țară, la vârsta mea!

M-a văzut antrenorul Ilie Giurgiu și m-a luat la tenis de câmp. Am făcut și atletism, și fotbal, toți trăgeau de mine, să merg la sportul lor. Am ales tenisul”, a povestit jucătorul de tenis în urmă cu câțiva ani

De asemenea, tânărul tenismen a fost fotografiat, în anul 2014, pe terenul de tenis, alături de președintele Klau Iohannis, după alegerile prezidențiale.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial