Cine este tatăl bebelușului Danielei Crudu. Machedonul în vârstă de 27 de ani a făcut-o mamă pentru prima oară / FOTO

Daniela Crudu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă de timp cu bărbatul alături de care a devenit mamă pentru prima dată.

Cine este tatăl fetiței fostei asistente TV și cu ce se ocupă. Bruneta a vorbit în repetate rânduri despre cel care a reușit să o cucerească iremediabil.

Daniela Crudu, cândva una dintre cele mai râvinte apariții din showbiz-ul românesc, a devenit de curând mamă. Bruneta și partenerul ei de viață, pe care îl ține departe de lumina reflectoarelor, au făcut cunoștină ieri cu micuța lor pe care au numit-o Daiana. Cine e cel care a cumințit-o pe Daniela Crudu și cu ce se ocupă.

În urmă cu ceva vreme, Daniela Crudu spunea despre iubitul ei că este o persoană care nu își dorește să intre în atenția publicului, că are 27 de ani și că, deși se înțeleg de minune, nu au încă planuri de căsătorie.

Așadar, de mai bine de un an, fosta asistentă TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr decât ea.

Deși diferența de vârstă dintre ei este de 6 ani, acest lucru nu pare să reprezentat niciodată un impediment în relația lor.

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru fiica ei

Daniela Crudu a devenit mamă de fetiță și a ales un nume cu o specificație aparte pentru micuța ei. În urmă cu ceva vreme, invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, difuzată pe Antena Stars, fosta asistentă TV a mărturisit că pe fetița ei o va chema Daiana.

Daniela Crudu, detalii despre iubitul ei

Într-un interviu exclusiv pentru Xtra Night Show, Daniela Crudu a mărturisit că iubitul ei este cuminte, dar și foarte atent la nevoile ei. Vedeta a ținut să precieze că bărbatul care a cucerit-o cu adevărat nu vrea să fie cunoscut ca ea.

Daniela Crudu pare mai fericită ca niciodată, iar bineînțeles că are parte de tot sprijinul iubitului ei, care nu știe că să mai facă pentru a-i fi mai ușor în această perioadă, când este însărcinată.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (…) Nu sunt eu destul de cunoscută? (…) Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată”, a mărturisit Daniela Crudu.

Ce-i drept, fără doar și poate, Danielei Crudu i se citește fericirea pe chip! Vedeta susține că iubitul ei a cucerit-o cu naturalețea lui, dar și cu bunătatea de care dă dovadă. Bruneta a mărturisit că partenerul ei este un băiat simplu, cu sufletul bun.

„El este cu treaba lui, nu îl interesează pe el, este discret și asta e cel mai bine. (…) E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta este cel mai important”, a adăugat vedeta.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial