Cine este și cum arată fiica lui Mihai Gâdea. Cu ce se ocupă Karina Maiha Gâdea FOTO

Mihai Gâdea este foarte mândru de fiica sa Karina Maisha Gâdea. Realizatorul de televiziune a postat de curând pe contul de Instagram fotografii cu fiica sa. Adolescenta vrea să devină cântăreață și este pasionată de fotografie.

Cum arată fiica realizatorului ”Sinteza zilei”

Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri, iar împreună au o fată de 17 ani, Karina Maisha. Soția realizatorului de emisiune este de profesie sociolog și este pasionată de sport. Agatha Kundri practică traitlonul (înolt, ciclism și atletism) și deține o grădiniță cu program afterschool. Fiica lui Gândea este frumoasă, talentată și o adolescentă foarte cuminte.

Jurnalistul a postat pe contul personal de Instagram fotografii cu fiica sa de care este foarte mândru, urând-i ”La mulți ani sufletul meu!” Ieri, pe 14 august Karina Maisha a împlinit frumoasa vârstă de 17 ani. Mihai Gândea și fiica sa par extrem de fericiți împreună. Maisha Karina Gândea este pasionată de fotografie și muzică, iar în urmă cu câțiva ani a înregistrat două coveruri: ”Ordinary World” şi ”Somewhere only we know”.

„Happy birthday to the most amazing daughter!”, a mai scris Mihai Gâdea pe contul de socializare la câteva scurte pasaje din videoclipurile coverurilor înregistrate de Karina Maisha. Cele două piese pot fi găsite pe Youtube, iar mai jos aveți una dintre piese.

Fiica lui Mihai Gândea pasionată de muzică

Cunoscutul realizator al emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3 a reușit de-a lungul anilor să-și ascundă de presă familia . Însă fiica jurnalistului Karina Maisha a reușit să ajungă în atenția publică după ce a înregistrat cele două coveruri cărora le-a făcut și videoclipuri.

Karina Maisha este o adolescentă simplă, fără gusturi extravagante și este o elevă model. Fiica lui Mihai Gândea nu are nevoie de machiaj pentru a ieși în evidență pentru că este o tânără foarte frumoasă

About the author