Chef Florin Dumitrescu si sotia sa isi mai doresc o fetita, dar si un restaurant in familie! “Chiar nu as schimba nimic din ce am facut pana acum”

Chef Florin Dumitrescu si sotia sa se pregatesc sa devina parinti pentru a treia oara! Culmea, isi doresc tot o fetita! Dar si un restaurant pe care sa il managerieze impreuna cu familia sa.

Indragitul jurat de la emisiunea “Chefi la cutite” a marturisit ca prezenta in casa a Avei si a Miei l-a facut sa isi doreasca sa aiba o casa plina de printese, asa ca are in plan sa mai faca inca o fetita.

Cu Cristina este casatorit din anul 2010 si este persoana care il sustine neconditionat.

Anul acesta au implinit 8 ani de casnicie si sustin ca se comporta ca inainte de casnicie. Isi fac periodic declaratii de dragoste, se surprind cu cadouri fara a sarbatori ceva anume, sunt foarte atenti la dorintele celuilalt si incearca pe cat posibil sa le puna in practica. 

Florin Dumitrescu a fost intrebat care a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care i-a facut-o Cristina si a raspuns ferm: 

“Cele mai frumoase declaratii de dragoste au implicat mereu si copiii. Imediat dupa ce s-au nascut, ne-am minunat de cat de mult seamana Ava si Mia cu noi si am inceput sa pretuim orice moment pe care il petrecem toti, in 4. Cand ajungem acasa, dupa multe zile de deplasare, filmari si proiecte, si suntem impreuna… ne incarcam bateriile.

Stam linistiti in canapea, ne imbratisam, ne bucuram de faptul ca putem sa ne petrecem diminetile in formula completa, de la mic la mare. Pentru noi… asta e cel mai frumos.”

Din punctul juratului de vedere, secretul unei relatii fericite este faptul ca trebuie sa constientizezi sa iti sustii perechea la bine si la rau si sa ii oferi totul.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial