Celebrul „călător în timp din anul 2671”, nouă predicție: „Mii de familii îi vor pierde cei dragi” în DEZASTRUL din luna mai

Eno Alaric, bărbatul care pretinde că este un călător în timp din anul 2671, a avertizat că mii de familii vor fi forțate să „își ia rămas bun de la cei dragi”, deoarece în luna mai 2023 va avea loc un dezastru natural.

Un misterios utilizator al rețelelor de socializare, care pretinde că este un „călător în timp din 2671”, a lansat un nou avertisment, conform căruia mii de oameni vor fi forțați să-și ia „la revedere de la cei dragi atunci când va avea loc un dezastru luna viitoare”.

Eno Alaric, care este cunoscut și sub numele de @theradianttimetraveller, a câștigat peste 26.000 de urmăritori pentru postările cu privire la ce se va întâmpla în viitor.

Autoproclamatul călător în timp spune că mii de familii vor pierde persoane dragi în dezastre catastrofale care se presupune că vor avea loc luna viitoare, relatează Daily Star.

În videoclipul, care a câștigat peste 2.600 de aprecieri, Eno scrie: „ATENȚIE! Mulți dintre voi credeți că sunt un fals călător în timp, acestea sunt evenimente majore care vor avea loc în fiecare lună a anului 2023”.

După ce a precizat că videoclipul face parte dintr-o serie de videoclipuri și că acesta se va concentra doar pe mai și iunie 2023, el a adăugat:

„15 mai: Un tsunami de 228 m înălțime lovește coasta de vest a SUA, în principal San Francisco. Va provoca daune de sute de miliarde de dolari și mii de familii trebuie să-și ia la revedere de la cei dragi.

30 mai: Au loc peste 150 de apariții de OZN-uri, toate aparținând Distanților, care plănuiesc să cucerească Pământul.

12 iunie: Un cutremur cu magnitudinea 9,5 deschide un șanț de 8 km adâncime și 1 km lățime în San Andreas, California. Acesta eliberează mai multe tipuri de animale dispărute, inclusiv Titanoboa, un șarpe care poate crește până la 75 de metri lungime.

14 iunie: 12 persoane primesc superputeri de la energia extremă a Soarelui, inclusiv telepatie și teleportare.

18 iunie: 7 persoane cad din cer după ce au trecut printr-o gaură de vierme creată din greșeală”

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial