Cele mai frumoase polițiste din România. Ele au defilat cu mândrie de 1 Decembrie FOTO

Parada de 1 Decembrie organizată în fiecare an le va reuni ca întotdeauna și pe doamnele și domnișoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regăsite în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Printre acestea se numără și tinere care cuceresc prin frumusețea lor de-a dreptul răpitoare și care ar fi putut cu brio să facă o carieră în modeling. Dar au optat pentru cea prin care să-i ajute pe cetățeni, dar și comunitatea din care fac parte.

Anul acesta, parada de 1 Decembrie a început în jurul orei 11:00, iar românii au putut urmări totul și Live, din fața televizorului sau în mediul online.

Pe lângă defilarea militarilor, care au participat la diverse ceremonii în care au fosti  prezentate și diverse echipamente de luptă, fie tancuri, au putut fi urmărite și femeile în uniformă.

Fie că fac parte din rândul Poliției, Jandarmeriei, fie a Poliției de Frontieră, aceste frumoase polițiste au atras toate privirile. Tinerele care vor îmbrăca haine de serviciu au cucerit deja în mediul online, atunci când imaginile au fost postate pe contul oficial de Facebook al MAI.

Pe 1 Decembrie 2019, de Ziua Națională a României, se împlinesc 101 ani de la Marea Unire din 1918, iar ca în fiecare an, sunt așteptați să participe mii de persoane la parada militară care va începe de la 11:00 și va dura aproape două ore.

În Piaţa Arcul de Triumf din Capitală sunt așteptați zeci de mii de oameni, sosiți din toate orașele țării, care vor putea să participe la evenimentul programat pentru această duminică.

Totodată, 4.000 de militari vor trece pe sub Arcul de Triumf cu mâna în dreptul inimii, în semn de salut și respect, în cadrul defilării de Ziua Națională a României.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial