Cei doi copii dispăruți în apele Mureșului de 1 Mai ar fi fost găsiți la zeci de kilometri de locul tragediei. Autoritățile ungare au cerut semnalmentele lor

La o săptămână după tragedia din minivacanța de 1 Mai, cei doi copii dispăruți împreună cu tatăl lor și logodnicul mamei lor în apele Mureșului ar fi fost găsiți la zeci de kilometri distanță de locul unde s-a petrecut accidentul.

Mai precis, pe teritoriul Ungariei. Autoritățile vecine au cerut poze și semnalmentele copiilor pentru a reuși să afle cu exactitate dacă este vorba despre ei. Un echipaj de poliție din România a plecat în Ungaria pentru identificarea celor doi.

Duminică, a fost găsit și tatăl celor doi copii, după ce vineri din ape a fost scos cadavrul bărbatului mai tânăr. „Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș.

Băiatul a fost scos din apă

ISU Arad a confirmat că s-a găsit trupul băiatului de 11 ani în zona localității Mako, Ungaria și că trupul său a fost dus la serviciul de medicină legală Szeged, unde urmează să fie identificat.

Potrivit ISU Arad, ca urmare a schimbului de informații și date cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, salvatorii arădeni au fost sesizați că luni, în jurul orelor 14.00, în râul Mureș, în zona localității Mako (Ungaria), a fost găsit trupul neînsuflețit al unui băiețel.

Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală Szeged, urmând a se desfășura activitățile specifice pentru identificarea acestuia și luarea măsurilor care se impun.

Împreună, uniți în moarte

Reamintm că o barcă în care se aflau 12 persoane, dintre care 6 adulți și 6 copii, s-a răsturnat duminică în râul Mureș, în localitatea Periam Port.

Opt persoane au fost scoase din apă, 6 pe malul județului Arad și 2 pe malul județului Timiș. Pentru un copil în vârstă de aproximativ 3 ani medicul de pe ambulanța SAJ a declarat decesul.

Pe 30 aprilie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș a fost anunțat despre producerea unui incident pe râul Mureș, în localitatea Periam Port.

La sosirea pompierilor s-a constatat că o barcă în care se aflau 12 persoane, dintre care 6 adulți și 6 copii, s-a răsturnat în râul Mureș.

Unul dintre cei patru dispăruți după ce o barcă cu 12 persoane s-a răsturnat în Mureș a fost găsit mort vineri.

Trupul celui de-al doilea bărbat a fost găsit. „Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș.

Reamintm că o barcă în care se aflau 12 persoane, dintre care 6 adulți și 6 copii, s-a răsturnat duminică în râul Mureș, în localitatea Periam Port. Opt persoane au fost scoase din apă, 6 pe malul județului Arad și 2 pe malul județului Timiș. Pentru un copil în vârstă de aproximativ 3 ani medicul de pe ambulanța SAJ a declarat decesul.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial