Augustin Viziru va deveni tată. Ce a anunțat acum concurentul de la Survivor România despre iubita lui

Augustin Viziru s-a retras recent din competiția Survivor, după ce s-a accidentat la picior în timpul ediției a doua.

Totul a pornit, în a doua zi de concurs, când echipa din care Augustin făcea parte, trebuia să lupte pentru recompensă, este vorba de dreptul de avea mâncare, dar numai la finalul zilei când ar fi trebuit să câștige proba.

Din nefericire, în momentul desfășurării etapei, Augustin Viziru s-a accidentat grav, medicii fiind nevoiți să intervină, ulterior declarând că actorul nu mai poate continua.

Revenit în România, le-a făcut fanilor săi un anunț deosebit. Actorul urmează să devină tată pentru prima oară.

AUGUSTIN VIZIRU VA DEVENI TATA!

Augustin Viziru a părăsit destul de repede competiția Survivor, noul proiect de la Kanal D. Din păcate, deși avea vise mari, un accident din timpul unei probe l-a adus acasă. Medicii nu i-au dat voie acestuia să mai continue.

Actorul a părăsit în lacrimi terenul. Pentru a-și face simțită prezența, Augustin le-a oferit coechipierilor câteva sfaturi pentru mai departe.

Nu înainte de a pleca, Viziru i-a anunțat pe toți că acasă îl așteaptă planuri mari: va deveni tată în curând și se va căsători. Acesta se pare că a uitat de căsnicia eșuată din cauza infidelității soției și a dat o nouă șansă mariajului.

„Cu cât sunteți mai relaxați și atenți la detalii. Oni, știi foarte bine cine ești, lasă nervii deoparte că atunci o să dai randament mult mai mare. Lino, ce o să faci de acum, o să te definească ca om în viață. Să ai mare grijă de voi.

Să aveți grijă unii de ceilalți. Să nu uitați că este un joc, să vă distrați, să vă simțiți bine. Când e cazul o să fie și nervi, dar vă doresc baftă și să vă îndepliniți obiectivele fiecare”

Augustin Viziru

„O să am și un copilaș”

Augustin Viziru a mai adăugat ultimului mesaj către colegi că nu-și va cere scuze pentru nimic, pentru că nu este în firea sa, dar poate mărturisi că îi pare rău că nu a reușit să el arate fanilor că se poate face orice pe lumea asta. Unicul obiectiv al vedetei în cadrul concursului sportiv a fost să fie un model și pentru copiii care îl urmăresc.

„Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș”

Augustin Viziru

About the author