Ce replică i-a dat Eva Măruță în direct Andreei Raicu? Prezentatoarea a rămas blocată

Într-una dintre edițiile emisiunii „La Măruță”, Eva Măruță a reușit să îi ia prin surprindere pe toți și să îl lase fără replică pe Andreea Raicu. În timpul emisiunii, Eva a făcut o afirmație care a făcut-o pe Andreea să tacă, spunând că fiica lui Măruță este un mic „dictator” în show-ul de la PRO TV.

Ce replică i-a dat Eva Măruță în direct Andreei Raicu

În fiecare zi lucrătoare, începând cu ora 15:00, Cătălin Măruță oferă telespectatorilor două ore pline de energie și distracție în emisiunea sa. Recent, Andreea Raicu a fost invitată în cadrul emisiunii de la PRO TV, unde a avut ocazia să întâlnească și să interacționeze cu Eva, fiica prezentatorului.

Eva a fost alături de tatăl său la locul de muncă timp de mai multe zile și a reușit să cucerească publicul cu replica sa inteligentă. În timpul participării Andreei Raicu la segmentul „Roata Provocărilor”, aceasta a fost pusă în situații dificile și, în cazul în care refuza o provocare, era nevoită să bea un shot de lămâie. Vedeta a făcut mai multe greșeli în timpul unei provocări, iar Eva Măruță a observat acest lucru și a dezvăluit acest detaliu.

Eva a declarat: „Ai greșit de două ori!”. Uimită, Andreea Raicu a răspuns: „Scuză-mă, tu cu cine ții? Cu fetele sau cu băieții? Trebuie să înveți să fii de partea femeilor, a fetelor!”. Fiica lui Cătălin Măruță a replicat prompt: „Trebuie să fim corecți! Ai greșit de două ori, deci trebuie să bei de două ori”. Atunci, Andreea a replicat: „Măi, dar tu ești un mic dictator aici!”.

Andreea Raicu s-a blocat

Într-o ediție a emisiunii „La Măruță”, în care Cristina Spătar era invitată, Eva, fiica lui Cătălin Măruță, se afla și ea în platou. Fetița a dat o replică surprinzătoare tatălui ei în direct la PRO TV. Cătălin Măruță a menționat despre Cristina Spătar că este colega sa de coprezentare și a adăugat:

„Fură meserie și mâine-poimâine vine ea singură la emisiune, ca să mă pot duce și eu la băi”. În timp ce Cătălin discuta cu Cristina despre nunta acesteia cu Vicențiu Mocanu, el i-a spus Evei: „Ce crezi? Pe 14 februarie i-a făcut iubitul ei, actualul soț, cadou o mașină, de Ziua Îndrăgostiților”.

La care Eva a venit rapid cu o idee: „Ar trebui să faci asta și tu mamei”. Reacția lui Cătălin Măruță a fost: „Mai bine nu te întrebam”, conform unica.ro.

Andreea Raicu, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre viața sa. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că a avut parte de dificultăți și a luptat împotriva depresiei, pe care în cele din urmă a învins-o. Într-un podcast numit „Fain&Simplu”, Andreea Raicu a vorbit despre rezistența sa remarcabilă, explicând că a fost crescută cu convingerea că poate reuși și că este capabilă.

Ideea că nu poate face față și că va fi ridiculizată a fost o motivație pentru ea să câștige și să dezvolte o rezistență extraordinară în fața oricăror provocări, indiferent că era vorba de oboseală, stres sau orice altceva. Aceste declarații au fost făcute într-un context în care Andreea a fost invitată într-un podcast numit „Fain&Simplu.

Și a continuat exprimându-și gândurile: „Am fost deschisă la schimbare și am acceptat lucrurile care nu mă făceau să mă simt confortabilă, iar viața a venit și mi-a spus: «Nu-i nicio problemă, o să le rezolvăm». Am avut încredere că pot face față oricăror situații.

Dar există momente când ești doborât. Dacă ești o persoană introspectivă și curioasă, începi să-ți pui întrebări și ai dorința de a evolua și de a merge mai departe. Cred că toți avem acest impuls în noi, dar uneori circumstanțele în care ne aflăm nu ne favorizează prea mult.

Am avut acest impuls de a înțelege de ce, în ciuda a tot ceea ce societatea ne spune că ne trebuie pentru a fi fericiți, eu eram complet nefericită. Nu numai că eram nefericită, dar eram și distrusă. Am început să caut răspunsuri și în momentul în care începi să cauți, desigur că vei găsi soluții”.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial