Ce fluture ești, în funcție de zodie. Mesajele ascunse ale creaturilor înaripate

Ce fluture ești, în funcție de zodie. Astrologii au dezvăluit mesajele ascunse pe care le poartă aceste creaturi magice.

Fluturele – o creatură înaripată excepțională, admirată de cei din jur, însă care nu își poate vedea niciodată culorile magice de pe aripi. Tu știi ce fluture ești, în funcție de zodia în care te-ai născut? Astrologii au venit cu răspuns și la această întrebare. Ce mesaje despre tine trebuie să descoperi.

Horoscop special al speciilor de fluturi

Berbec. Tu ești fluturele Monarh, capabil să călătorească pe distanțe lungi. Asta datorită capacității tale de a-ți menține energia și rezistența în timpul zborului, pentru perioade mari de timp. Poți fi destul de teritorial, mai ales în perioada împerecherii. În același timp, te îndepărtezi de orice pare agresiv.

Taur. Fluturele Juniper Hairstreak este cel care te descrie cel mai bine. Ești o persoană senzuală și pasionată de orice înseamnă frumusețe a naturii. Stai adesea la vedere, toți te pot vedea, însă reușești să îți menții liniștea în mijlocul agitației – aceasta este o mare calitate.

Gemeni. Orange Sulfur – aceasta este specia de fluture care te descrie la perfecție. Ești un șmecheraș inteligent, mereu pe poziție. Ai o natură capricioasă și totodată schimbătoare. Ești, la fel ca acest fluture, adaptabil la orice mediu, spun astrologii StyleCaster.

Rac. Tu ești Miami Blue. Acest fluture poate fi găsit doar în zonele umede luxuriante și tropicale din Florida. Este o specie pe cale de dispariție. Descrie la perfecțiune conexiunea ta spirituală cu casa, familia și rădăcinile tale.

Ce fluture te reprezintă, în funcție de zodie

Leu. Lady Butterfly – acesta este fluturele care te reprezintă cel mai bine. Ai văzut vreodată ceva mai maiestuos decât el? Cu siguranță, nu! Înțelegi, fără îndoială, de ce ți se potrivește. Preferă locurile în care soarele strălucește puternic, în care pasiunea arde mereu și unde spectacolul nu se oprește niciodată.

Fecioară. Nimfa de lemn seamănă cu natura ta de împământare. Cu alte cuvinte, este fluturele care te descrie cel mai bine când vine vorba despre modul practic și sensibil de a acționa. Până și culorile sale ți se potrivesc, făcând trimitere la pajiști și mlaștini.

Balanță. Dacă nu ai auzit vreodată despre Palos Verdes, află că această specie de fluture te descrie perfect. Nuanțele sale de albastru sunt superbe! Este greu de crezut că unul dintre cei mai rari fluturi din lume trăiește doar cinci zile, dar o fac frumos. La fel faci și tu – și știi asta.

Scorpion. Fluturele mantie este evaziv, profund, misterios. Într-un cuvânt: frumusețe enigmatică. Fiind condus de Pluto, este ușor să înțelegi cum semeni cu acesta. Nu o să spunem că ești intimidant, însă vom spune că ești criptic, ceea ce s-ar putea să-ți aducă aminte de atracția ta pentru lucrurile tabu.

Trăsăturile deosebite de care ar trebui să te bucuri

Săgetător. Amiralul Roșu este, în întregime,… tu! De la elementul de foc până la natura ta expansivă, este fluturele ce te descrie la perfecție. Este mai activ primăvara și toamna, iar iarna devine agitat. Sună cunoscut? La fel de repede te saturi și tu de rutină și vrei să te aventurezi în necunoscut.

Capricorn. Metalmark-ul Lange se clasează pe locul patru când vine vorba despre raritatea speciilor de fluturi. Deși nu se încadrează neapărat în categorii superficiale, eleganța sa este suficientă pentru a redefini standardele de frumusețe.

Vărsător. Tu ești Spring Azure. Rar și unic prin tot ceea ce este. Când aceste omizi ies din ouă, sunt îngrijite de furnici printr-o relație simbiotică, ceea ce este destul de neobișnuit. Furnicile se hrănesc apoi cu o substanță chimică, ce le împiedică să îi facă rău omidei. A ce-ți sună? Sigur a inteligență!

Pești. Satirul Sfântului Francisc este pe cale de dispariție încă de la începutul anilor ’90. Totuși, nimeni nu-i poate uita petele de pe aripi. Are o caracteristică rară, ce seamănă cu frumusețea ta evazivă. Ești ușor de observat în mulțimi, doar aruncând o singură privire.

 

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial