Ce familie frumoasă aveau Eduard și Andrei, cei doi cumnați morți în Mureș. Petrecuseră Paștele împreună și nimic nu prevestea tragedia

Eduard și Andrei sunt cei doi cumnați care au murit înecați în râul Mureș. Cei doi împreună cu familiile lor și cu câțiva prieteni plecaseră să sărbătorească, însă nu s-au mai întors niciodată acasă. Au sfârșit în Mureș.

Eduard și Andrei erau doi tineri de 29 și 31 de ani muncitori, harnici și cu suflet mare. Fiecare avea copii, soție și o familie superbă, la care oricine visează.

În minivacanța de 1 Mai, ei au plecat la grătar alături de mai mulți prieteni, fără să știe că acesta avea să fie ultimul drum din viața lor.

Alături de Eduard și Andrei s-au stins și copiii lor. Unul dintre micuți, de 3 ani, a fost scos din apă primul, însă prea târziu pentru a mai putea fi salvat.

Ceilalți doi copilași, fetița și băiețelul lui Andrei, sunt în continuare dați dispăruți. Eduard a fost scos din apă vineri, iar Andrei a fost găsit abia duminică.

Cu câteva săptămâni înainte de tragedie, de Paște, aceștia au petrecut sărbătorile împreună, erau fericiți și uniți și nimic nu prevestea tragedia. Ba chiar, așa cum se vede în pozele postate pe rețelele sociale, Eduard și Andrei se înțelegeau foarte bine, legându-i o frumoasă prietenie. De acum înainte, se vor regăsi în cer, de unde își vor ajuta familiile îndurerate care au rămas să-i plângă.

Cadavrul a fost găsit pe o insuliță, fiind scos de apă și văzut de cineva care a alertat pompierii. Publicaţia locală specialarad.ro scrie că numele acestui bărbat este Andrei Bilibok, cunoscut sub numele de Andraș.

La o săptămână de la producerea tragediei căutările continuă, un băieţel în vârstă de 3 ani şi altul de 11 ani, ambii fiii lui Andrei Bilibok. Reamintim că în accident şi-a pierdut deja viaţa un copil, Nicolas, în vârstă de 3 ani.

Sursa citată mai scrie că în data de 26 aprilie, cu doar patru zile înainte de tragedie, băiatul lui Andrei și Ana Bilibok a fost sărbătorit pentru împlinirea vârstei de 11 ani.

Ana, soţia lui Andrei Bilibok, şi Alina, cea a lui Eduard – bărbatul găsit mort vineri, sunt surori.

Eduard, înmormântat alături de copilul lui

Alina, una dintre supraviețuitoarele tragediei, este îngenuncheată de durere, căci atât fiul ei, Nicolas, de doar 3 ani, cât și bărbatul care ar fi trebuit să-i devină soț oficial în această vară, Eduard, s-au stins din viață.

Distrusă de durere, Alina a făcut un gest emoționant în memoria celor doi, și-a schimbat fotografia de copertă de pe pagina personală de Facebook, publicând un colaj format din două imagini, cu regretatul ei partener, fiul său, cumnatul și copiii acestuia.

Internauții au reacționat imediat, transmiţându-i Alinei mesaje de condoleanţe şi de susţinere. „Nu ne putem obișnui cu ideea că așa ceva este adevărat! Ne-ai dat un șoc, Edule… Dumnezeu fie cu amândoi, drum lin spre îngeri! Alina, putere multă să îți dea Dumnezeu. Sincere condoleanțe!/ Condoleanțe! Dumnezeu să aibă grijă de voi!

Condoleanțe dragă Alina! Să vă dea Dumnezeu multă putere să treceți peste așa mare durere, a lăsat un gol imens în sufletele noastre/ Dumnezeu să-i odihnească în pace și ție multă putere să treci peste aceste clipe grele/ Dumnezeu să-i odihnească în pace, condoleanțe, să fii sănătoasă și puternică.”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial