Ce făcea Georgiana Lobonț în timp ce soțul ei anunța divorțul. Imaginile neașteptate

În urmă cu doar câteva ore, SpyNews.ro a anunțat în exclusivitate că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează.

La scurt timp, Rareș Ciciovan a confirmat separarea, dar în timp ce el vorbea despre ruptura dintre ei, cântăreața se afla peste mări și țări, bucurându-se de o locație de vis alături de copiii lor.

Căsnicia Georgianei Lobonț cu Rareș Ciciovan a ajuns la final. Încă soțul cântăreței a confirmat divorțul, la două ore după ce SpyNews.ro a făcut publică separarea celor doi, timp în care artista a avut activități total diferite. Iată ce făcea cântăreața în timp ce soțul ei anunța divorțul!

Ce făcea Georgiana Lobonț în timp ce soțul ei anunța divorțul

Vestea divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei este cât se poate de surprinzătoare pentru fanii ei, care i-au văzut pe cei doi pozând în ipostaze de cuplu în Maldive, în urmă cu doar câteva zile.

Cea mai recentă postare în care cei doi apar împreună, ca doi soți care se iubesc, este de acum 4 zile. De atunci, multe lucruri s-au schimbat, iar Rareș Ciciovan este convins azi că nu mai există șanse de împăcare.

Bărbatul a subliniat că între el și cântăreață este vorba despre o despărțire definitivă și a menționat că nu este o decizie provocată de un impuls de moment, ci de o chestiune existentă de ani de zile între ei.

În ultimele 24 de ore, Georgiana a continuat să posteze fotografii din Maldive, dar așa cum s-a întâmplat în ultimele trei zile, în imagini nu mai apare Rareș, ci doar ea cu cei doi copii ai lor și alți membri ai familiei. Se pare că artista a decis să-și continue vacanța în destinația exclusivistă chiar și fără soțul ei.

În fotografile și clipurile postate cu nici o zi în urmă, cântăreața împărtășește momente speciale trăite alturi de copiii ei și chiar se filmează în timp ce cântă și zâmbește în timpul unei plimbări.

Armin Nicoară, motivul divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei? Artistul afirma că îi place de nașa lui, ca femeie, luna trecută

Luna trecută, Armin Nicoară declara în mod public că îi place de nașa lui, Georgiana Lobonț, și că ar vrea s-o sărute, apoi și-a susținut afirmațiile încă o dată.

Totodată, artistul spunea că îi stă în fire să complimenteze femeile din jurul lui, iar nașul său nu ar fi fost deranjat de complimentele și remarcile pe care le făcea la adresa soției lui. Totuși, azi, Rareș Ciciovan a anunțat divorțul de cântăreață și a spus că nu mai este cale de împăcare.

Armin Nicoară, motivul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan?

La aproximativ o lună de când Armin Nicoară surprindea publicul cu afirmațiile lui la adresa nașei lui, Georgiana Lobonț și soțul ei au decis să divorțeze.

Ruptura pare să se fi produs chiar în Maldive, unde cei doi se aflau în vacanță alături de copiii lor, dar și alături de Armin Nicoară și soția lui, aparent.

About the author