Ce decizie a luat Laurette după ce fiica ei a fost ruptă cu bătaia la școală pe motiv că e mulatră

Laurette își dorește să se facă dreptate în cazul fiicei sale, care, în urmă cu câteva zile, a fost ruptă cu bătaia la școală pe motiv că e mulatră.

Cunoscuta vedetă de culoare este furiosă pe felul în care învățătoarea Serenei a gestionat situația critică petrecută în școală, dar și pe părinții băiatului care a agresat-o de mai multe ori pe colega lui. Fosta asistentă TV a luat mai multe decizii și speră că, fata ei nu va rămâne cu sechele în urma acestui episod violent de bullying.

În cadrul unui interviu oferit în urmă cu câteva ore, Laurette a povestit coșmarul pe care l-a trăit fiica ei în școală încă din clasa pregătitoare. Ea a dezvăluit și cum a găsit-o pe Serena plină de sânge și cu un dinte rupt când a mers să o ia acasă de la cursuri în urmă cu aproape o săptămână.

“De anul trecut, din clasa pregătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la tv». De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat, i-au tot aruncat la gunoi pachetul cu mâncare şi nu o lasă să stea în prima bancă. Însă joi (n.r.: 14 noiembrie), s-a întâmplat ceva grav.

În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate. Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă (n.r.: incisivul central superior stâng). E dintele definitiv, nu cel, «de lapte». Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart. Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală”, a povestit Laurette cu multă durere în suflet și în glas pentru click.ro.

Discuție incredibilă purtată de Laurette cu părinții băiețelului agresor
Inițial, Laurette a vrut să stea de vorbă cu părinții adolescentului care a agresat-o pe fiica sa, însă, adulții au tratat-o cu dispreț și au umilit-o.

“Mi-au spus că suntem în realitate, nu la TVv. Nu şi-au cerut scuze şi nici nu au încercat să găsim o soluţie. Tatăl băiatului a vorbit cu asistenta şcolii, să mergem la cabinetul medical al elevilor, să-i «lipească» dintele. N-am fost de acord cu intervenţia fără o consultaţie serioasă înainte. Am fost cu Serena la dentist şi după radiografie şi tratament, în patru ore i-a refăcut dintele.

A fost o cheltuială de câteva sute de lei, dar nu banii contează, ci faptul că Serena nu va mai putea mânca normal. Nu mai poate muşca dintr-un măr şi nici dintr-o pâine cu coajă”, a mai spus Laurette în timpul declarațiilor..

Vedeta de culoare este revoltată că personalul şcolii vrea “să muşamalizeze incidentul”. Acum, Laurette se intenționează să o transfere pe fetița sa la altă şcoală, eventual, la una privată.

“Am cerut să vedem împreună imaginile de pe camerele de supraveghere, să ne lămurim cine a fost de vină. Mi-au spus că pot da imaginile doar autorităţilor, aşa că voi vorbi cu avocatul meu şi voi depune o plângere la poliţie. Serena e paşnică şi merge constant la psiholog după divorţul meu”, a mai mărturisit Laurette.

About the author