Ce a spus fiica lui Mihai Morar după ce a fost operată. Micuța l-a făcut pe medic să plângă

Fiica lui Mihai Morar a fost operată la finalul anului trecut. Roua l-a făcut pe medic să plângă în ziua în care a fost externată.

Fiica lui Mihai Morar a fost operată recent, iar prezentatorul a povestit cum l-a impresionat micuța pe medic. În vârstă de 3 ani, Roua a avut probleme mari de sănătate.

Mihai Morar a dezvăluit ce a pus fiica lui după ce a fost operată

Prezentatorul și omul de radio a trecut prin momente cumplite după ce a descoperit că Roua, fiica lui de numai 3 ani, avea de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Din cauza acestei afecțiuni, micuța a ajuns pe masa de operație.

Fetița lui Mihai Morar a impresionat pe toată lumea, inclusiv pe medic. În ziua internării, Roua le-a spus tuturor că vrea și ea să devină medic pentru “a-i face bine pe alții”.

Mai mult, la externare, micuța i-a spus medicului că va lucra și ea cu el, într-o bună zi. După cele auzite, acesta a izbucnit în lacrimi.

“Imediat după ce s-a internat și era în spital, Roua le spunea tuturor ce vrea să facă. Familiei, apropiaților, tuturor, le spunea că ea se face medic.

Întrebată de ce, a zis că vrea să-i facă bine pe alții. Iar la externare, când i-a scos medicul rezident cateterul de la gâtuț, i-a spus că ea o să lucreze cândva cu el.

În momentul ala, am văzut ochi umezi pe chipul omului în halat.”, a povestit Mihai Morar în podcast-ul pe care îl moderează pe YouTube, Fain & Simplu.

Cum au început problemele fiicei lui Mihai Morar
De asemenea, în cadrul podcast-ului, prezentatorul a povestit cum au început problemele de sănătate ale fiicei sale.

Cu doar câteva zile înainte să ajungă la spital, Mihai Morar și soția lui discutau dacă să o lase sau nu pe Roua la prima ei serbare de la grădiniță.

Medicul a diagnosticat-o cu pneumonie cu acumulare mare de lichid. Micuța și mama ei au mers apoi cu ambulanța la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie.

“Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei.

Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua.

Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni.”, a mai povestit prezentatorul.

Prezentatorului i-a fost foarte greu după această experiență. Mihai Morar a recunoscut că s-a simțit neputincios după ce a aflat de afecțiunea de care suferea Roua.

“Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta.”, a mai spus omul de radio.

About the author