Caz șocant. O bătrână de 90 de ani şi-a ţinut fiul mort în casă timp de două săptămâni. Vecinii au dat alarma

Descoperire macabră noaptea trecută în Schei. Un bărbat de 58 de ani, care murise de două săptămâni, a fost găsit ieri mort în casă. Mama lui, o femeie de 90 de ani, îl ținuse în dormitor, acoperit de niște prosoape.

Prea grea suferinţa pentru ultimii săi ani de viaţă şi mult prea greu de acceptat că şi-a pierdut copilul. O bătrânică de 90 de ani din Braşov şi-a ţinut fiul mort în casă timp de două săptămâni.

Alarma a fost dată de vecini, care nu mai suportau mirosul îngrozitor care ieşea din apartamentul femeii.

Pensionara şi fiul său de 58 de ani locuiau împreună, după ce bărbatul fusese părăsit de soţie. Lucra la o firmă de telecomunicaţii, dar în ultima vreme căzuse în patima alcoolului şi suferea de ciroză, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

Prea grea povara singurătăţii

Bătrânica se ocupa de el, iar când sfârşitul omului a venit, femeia nu a anunţat autorităţile. L-a învelit în prosoape şi a aşteptat. Poate simţea că nici ea nu mai avea mult de trăit sau i-a fost greu să se despărată de copilul ei, probleme financiare, toate motivele sunt posibile şi luate în calcul până la aflarea adevăratului motiv.

Vecinii spun că nici femeia nu se afla într-o stare prea bună de sănătate şi că avea ceva probleme psihice.

Bărbatul lucrase ca tehnician la un operator de televiziune prin cablu, iar în urmă cu câțiva ani o luase pe alcool, după ce soția îl părăsise. Vecinii spun că bărbatul suferea de ciroză.

Bătrâna sa mamă rămăsese să aibă grijă de el, dar nimeni nu își poate explica de ce aceasta nu a anunțat pe nimeni când bărbatul a murit.

Miercuri seara, când mirosul a devenit de nesuportat, oamenii au sunat după ajutor. Aşa avea să se facă macabra descoperire

Vecinii, însă, au simțit miros de mort și au alertat noaptea trecută autoritățile.

Aceștia au mărturisit reporterului că atunci când treceau pe lângă casă simțeau un miros de mortăciune, dar nu s-au alertat decât atunci a devenit pregnant.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial