Catrinel Sandu s-a măritat pe plajă, în America

Catrinel Sandu s-a căsătorit civil acum o lună, iar pe 11 noiembrie a îmbrăcat rochia de mireasă și a avut parte de o ceremonie de nuntă chiar pe plajă.

Catrinel Sandu s-a măritat pe plajă, în America

Fosta bebelusă s-a căsătorit cu medicul stomatolog Steve Schroeter, iar ceremonia s-a ținut pe o plajă din Florida, într-o mare discreție. Catrinel a arătat senzațional în rochia de mireasă.

Frumoasa blondă i-a spus ”Da” lui Steve Schroeter, și a devenit soția lui…pe plajă!

Fosta bebelusă de la Cronica Cârcotașilor a divorțat de Gabriel Trifu în anul 2017, însă se pare că nu și-a pierdut încrederea în angajamentele pe termen lung și a ales să se căsătorească din nou cu alesul inimii sale.

Data de 11 noiembrie are o semnificație deosebită pentru cei doi soți, așadar au ales să se cunune religios acum.

„Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11. Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr. Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru”, a declarat Catrinel.

Catrinel Sandu locuiește în statele Unite ale Americii împreună cu fetițele sale, unde duce o viață ca în povești. Deși a trecut printr-un divorț foarte dureros, iată că acum viața i-a zâmbit din nou și i-a oferit un partener iubitor și înțelegător.

Evenimentul de pe 11 noiembrie a fost unul foarte discret, iar numărul invitaților a fost foarte restrâns. Au patricipat la cununie religioasă familia și câțiva prieteni foarte apropiați.

Imaginile sunt superbe și vorbesc de la sine! Catrinel a arătat grozav într-o rochie de mireasă extrem de elegantă cu mult voal și dantela fină.

Niciunul dintre noi nu este la prima nuntă, dar chiar simț că de data asta este exact ceea ce trebuie. O facem așa pentru sufletul nostru” a declarat Catrinel în cadrul unui interviu TV, în urmă cu ceva vreme.

La ceva vreme de la acea declarație, vedeta a pus în practică totul! Catrinel Sandu s-a căsătorit pe plaja din Florida îmbrăcată exact așa cum și-a dorit, în cea mai impresionantă și fină ținută la care a visat din momentul în care a decis să își unească destinele cu medicul dentist, Steve Schroeter.

”Nunta perfectă”, ”mireasa fabuloasă”, acestea au fost cuvintele care au caracterizat întregul eveniment

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial