Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit în secret? Cine l-a dat de gol

Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit în secret? Iată cine l-a dat de gol!

Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit în secret?

Chef Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit cu Doina Teodoru? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor telespectatorilor îndrăgitei emisiuni „America Express – Drumul Aurului”, de pe Antena 1, în cadrul căreia participă și Cătălin Scărlătescu alături de partenera sa de viață, Doina Teodoru.

Această curiozitate a fost alimentată de către Ovidiu Buta care a repetat de nenumărate ori, în cadrul show-ului, „soția lui Cătălin Scărlătescu” în ediția de aseară, dar mai ales la jocul de amuletă, unde cei doi au ieșit pe primul loc.

„Sportiva cu soția domnului Scărlătescu (…). Soția domnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă.”, a declarat Ovidiu Buta, concurent la America Express – Drumul Aurului.

Cătălin Scărlătescu, despre nuntă și copii cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au o frumoasă relație de iubire. Cheful este întrebat tot mai des de către colegii de emisiune, „Chefi la cuțite” când o va cere de soție pe iubita lui, Doina Teodoru. Acesta a declarat că nu se grăbește:

„Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a explicat Cătălin Scărlătescu în cadrul emisiunii unde are rolul de jurat.

Doina Teodoru este cu 18 ani mai mică decât Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu înfruntă deseori critici față de diferența de vârstă dintre ei, mai exact de 18 ani. Totuși, Cătălin Scărlătescu nu se simte bătrân și îi oferă toată dragostea lui partenerei de viață.

Doina și Cătălin au povestit că pasiunea pentru călătorii a fost cea care i-a adus în punctul de a forma o relație.

Cei doi obișnuiesc să călătorească cât de frecvent se poate fie în țară, fie în străinătate, destinația fiind mai puțin inportantă, deoarece experiența este cea care primează pentru ei!

About the author