Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea: „Am rămas fără nimic, absolut zero”

Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea, mai multe bunuri şi terenuri de valoare, printre care o casă la Monte Carlo şi un elicopter.

Designerul a dezvăluit că această perioadă dificilă din viaţa lui a trăit-o când avea 26 de ani.

Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea. La acea vreme, creatorul de modă a început să lucreze cu niște oameni care nu au făcut decât să-l fure. Într-o clipă de neatenție a pierdut totul.

Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea

Acesta a rămas fără banii din conturi, fără proprietățile numeroase din țară, dar și de peste Ocean. Ba mai mult, Cătălin Botezatu a pierdut avionul privat, elicopterul și toate fermele pe care le recondiționase.

„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze.

Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colabrat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani”, a declarat designerul.

Chiar dacă a trecut prin această încercare grea, vedeta nu s-a demoralizat și a trecut de unul singur peste acest impas. Pentru el, cel mai mare ajutor a fost munca, pentru a nu se prăbuși din punct de vedere emoțional.

„Vreau să cred că sunt un profesionist. Vreau să fac lucruri adevărate și atunci niciodată nu poți să renunți. Dacă clachezi din motive de sănătate, asta e, dar dacă ești superficial și clachezi pentru că intri în depresie … Ce e aia depresie? Terminați-vă cu prostiile astea! Nu există depresie.

Dacă aveți vreun moment de depresie sau ceva de genul ăsta, singuri vă reveniți. N-aveți nevoie să mergeți la psiholog sau la cine știe ce, pentru că nu e nevoie.

Sau mergeți, urmați-le sfaturile și pe urmă tot voi veți găsi resursele în interior. Pe mine munca mă ține așa în forță”, a adăugat designerul.
Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre starea lui de sănatate

În urma mai multor intervenţii chirurgicale, Cătălin Botezatu a fost nevoit să renunțe la micile plăceri culinare, însă creatorul de modă recunoaște că nu le poate elimina complet din viața sa pentru că este un gurmand.

”Nu mănânc prăjeli deloc. Carne foarte puțină, deși mâncam foarte mult mușchi de vită înainte, acum mănânc foarte rar.

Carne de porc, nu mai mănânc acum, deși îmi place foarte tare, am zis că fac acum o pauză ca să pot să mănânc de Crăciun pentru că sunt un gurmand.

Răntașuri, mănânc mai multe fructe, e foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare, dar nu mănânc dulce atât de mult, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin, dar repet asta nu înseamnă că le-am eliminat deloc.

Nu sunt vegan și nu cred că o să fiu niciodată și nu o să militez pentru asta”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

About the author