Cât de adorabilă este fetița Marei Bănică! Detaliul care a atras atenția fanilor: «O minune!»

Mara Bănică, în vârstă de 46 de ani, traversează o perioadă bună a vieții sale. Are o carieră de succes și nu duce grija zilei de mâine.

Nici din punct de vedere personal lucrurile nu stau deloc rău. Jurnalista, fostă corespondentă de război pe fronturile din Irak, Afganistan și Kosovo, formează un cuplu alături de un bărbat care conduce o multinațională în Germania și este mama a doi copii.

Recent, Mara Bănică a distribuit o imagine care a făcut deliciul fanilor și care a fost apreciată masiv de către cei care o urmăresc în mediul online.

Mara Bănică este mama a doi copii

Mara Bănică este mama unui băiat, în vârstă de 11 ani, pe nume Dima și a unei fetițe de mai puțin de un anișor, care poartă numele de Donca.

Recent, jurnalista a distribuit o imagine în care apare alături de fiica sa, toată numai un zâmbet.

Internauții au observat pe loc asemănarea dintre Mara și Donca și s-au grăbit să-i adreseze cele mai frumoase urări. „Ce dulcică este fetiță! O minune! Va fi isteață și cu carisma că mama ei, desigur!”, a fost unul dintre mesajele primite de către Mara Bănică.

Anul 2022 a fost unul cumplit pentru Mara Bănică

Anul 2022 a fost unul foarte dificil pentru Mara Bănică, căci tatăl artistei a decedat din cauza complicațiilor generate de coronavirus. Cel mai afectat a fost băiețelul Marei, Dima.

Bătrânul a fost cel care l-a dus la școală ani de zile pe Dima, iar cei doi au petrecut mult timp împreună. Să-și vadă fiul plângând cu lacrimi de crocodil a fost o experiență cumplită pentru apreciată jurnalistă.

„A răcit. M-am dus, i-am dus medicamente. Era răcit, spunea că l-a tras curentul. A scos câinele, totul normal. Într-o zi m-a sunat mama și mi-a zis că nu s-a mai putut îmbrăca, că a chemat ambulanța.

Am mers acolo repede, erau două ambulanțe la el. Respira doar 25% și a ajuns direct la Floreasca. I-au făcut testul covid, iar la 24 de ore, când a ieșit testul și a aflat că e negativ a ajuns intubat la ATI.

Cele mai triste momente au fost la slujba de înmormântare și când a venit băiatul meu. Dima a fost crescut de tata. 8 ani l-a dus dimineață de dimineață la școală.

Copilul meu e sensibil și și-a adorat bunicii. A suferit foarte mult. E greu să vezi un copil cum se zguduie de plâns”, povestea Mara Bănică, în cadrul unei emisiuni televizate.

About the author