Cât costă să-ți cânte Maria Constantin la nuntă, în 2023. Tariful uriaș cerut de artistă

Maria Contantin este o cântăreață de muzică populară foarte apreciată în România, motiv pentru care și un tarif pe măsură. Iată cât costă să îți cânte artista la nuntă, în anul 2023, când cere un preț pe care nu și-l permite oricine.

Artiștii din România nu sunt deloc modești atunci când vine vorba de tariful pentru programul muzical de la evenimentele private. Prețul pe care îl cer cântăreții diferă de la timpul alocat fiecăruia, însă acesta pornește de la câteva mii de euro.

Maria Constantin este una dintre cele mai cerute cânărețe penteu iubitorii de muzică populară, astfel că a avut grijă ca tariful său să nu fie sub nivelul pieței.

Cât trebuie să plătești ca să îți cânte Maria Contantin la nuntă

Indiferent că este vorba despre un eveniment privat sau de sărbători, Maria Constantin este nelipsită de pe scenă la evenimente. Pentru asta, artista încasează o sumă consistentă de bani, care pentru alți oameni reprezintă câteva salarii. Cu toate acestea, românii sunt mulțumiți de prestațiile artistei, având în vedere că este din ce în ce mai cerută la evenimente.

Așadar, dacă vrei să o ai pe Maria Contantin la evenimentul tău, trebuie să plătești 1.500 euro pentru o oră de cântat. Artista dă dovadă că este flexibilă din punct de vedere al genului muzical, astfel că nu impune o regulă în acest sens, nici nu încasează mai mulți bani.

Cât costă prestația împreună cu formația

Tariful Mariei Contantin diferă în funcție de persoanele și echipa cu care vine. Chiar dacă cere un preț de 1.500 euro pe ora singură, lucrurile se schimbă dacă la petrecere își face prezența cu formația. În acest caz, prețul crește până la 8.000 de euro pentru a cânta toată noaptea.

Prețul Mariei Contantin nu este printre cele mai mari, având în vedere că există și alți colegi de breaslă de-ai ei cu prețuri mai mari. De exemplu, Vlăduța Lupău cere un preț de 10.000 de euro pentru a cânta toată noaptea, iar 5.000 de euro pentru câteva ore de prestație.

Cum a devenit celebră Maria Constantin

De-a lungul timpului, Maria Constantin a fost implicată în mai multe relații cu bărbați celebri din showbiz, cea mai cunoscută relație fiind cea cu regretatul om de afaceri, Marcel Toader, decedat în 2019.

Până să devină nevasta lui Toader, interpreta a mai fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, din mariajul lor rezultând un copil, Codrin Tapotă. Băiatul locuiește alături de tatăl lui. Maria Constantin a divorțat în 2014 de tatăl fiului său.

Bărbatul îi aduce la vremea respectivă acuzații grave. Cântărețul susținea despre Maria că se folosește de propriul copil ca să se promoveze și că nu a înaintat niciun proces pentru custodia băiețelului lor.

„Eu nu am venit pentru că ea era acolo, nu vreau să dau ochii cu ea. Tot timpul, de șapte ani încoace, la mine a făcut ziua. Eu i-am făcut ziua separat, ea a făcut în altă zi.

Ea face totul pentru presă, nu vreau să spun mai multe, ea și-a atins scopul, s-a filmat, s-a fotografiat, și-a atins scopul. Nu e pasat. Copilul e la mine. Dacă era mamă, nu trebuia să fie în altă parte?”, spunea revoltat Ciprian Tapotă.

După separarea de tatăl băiatului său, solista l-a întâlnit pe Marcel Toader, care divorțase și el de prezentatoarea TV, Gabriela Cristea.

Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, iar în 2018 au divorțat cu mare scandal. În timpul mariajului, Maria Constantin și Marcel Toader au participat la emisiunea Ferma de la PRO TV. Ediția din 2016 a fost filmată în România și Cipru, iar cei doi au reușit să încalce regulamentul emisiunii.

Au făcut sex, deși erau filmați non-stop. Ulterior, solista de muzică populară a recunoscut că au existat momente intime între ea și soțul ei, Marcel Toader. Participarea la Ferma Vedetelor a propulsat-o pe Maria Constantin și mai mult în lumea mondenă.

„Era un zvon. Nu că nu aveam voie, pentru că nu ne-a impus nimeni. Acolo era foarte frig şi când stăteam în pat ne luam în braţe. Aveam 3 perechi de ciorapi în picioare, trening gros… Când am plecat de acolo ştiam doar că e sâmbătă, nu ştiam nici cât era ceasul.

Când am ajuns la hotel şi am simţit mirosul cearceafurilor am izbucnit în plâns, pentru că ştiam unde am lăsat-o pe Maria”, spunea omul de afaceri, în direct, la Antena Stars.

„Marcel este omul care mi-a fost mereu alături, este omul care mă iubeşte şi care mi-a demonstrat de multe ori acest lucru”, adăuga şi Maria Constantin.

About the author