Cât câștigă Bianca Drăgușanu de la clubul de Videochat

Bianca Drăgușanu a făcut o nouă declarație controversată: „Nu aș alege pe niciunul, de ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine.

După declarație, presa a contabilizat veniturile Biancăi ca să știe toți băieții care se încadrează și care nu să aspire la divă.

Bianca Drăgușanu câștigă nu mai puțin de 10.000 de euro lunar. Veniturile sale provin din contractele de imagine, dar și de la atelierul său de rochii. Printre altele, ea se află sub contract și cu un club de videochat, care-i aduce 100.000 de euro pe an, precum și pe cel cu o casă de pariuri sportive și, periodic, se alege și cu altele noi. (…) Până în prezent, fosta asistentă TV a trecut prin mai multe etape de injectare a buzelor. A făcut și rinoplastie, și-a pus silicoane de două ori, a apelat și la liftingul facial și la alte proceduri la nivelul feței.”, scriu jurnaliștii de la CANCAN.

 

 

Citește integral pe cancan.ro

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial