Carmen Minune naște azi, iar noi avem toate detaliile! EXCLUSIV

Carmen, fiica lui Adrian Minune, se pregătește pentru cel mai important eveniment din viața ei: nașterea primului ei copil, o fetiță al cărui nume – Sofia – a fost decis de artistă și de soțul ei, Bogdan Căplescu.

Ziua de 1 august îi va rămâne, pentru totdeauna, în memoria cântăreței Carmen Minune. Nu de altceva, dar ziua cu pricina a fost stabilită, de comun acord cu medicul ei, ca fiind cea în care se va naște primul ei copil, Sofia, fetița așteptată cu nerăbdare de artistă și de soțul ei, Bogdan.

”Carmen are emoții uriașe pentru că mâine (astăzi, n. red.) va merge la spital să nască. Are fixată ora 13.00 pentru cezariană, la un spital public. Este nerăbdătoare, dar și foarte agitată de ideea că, de mâine (astăzi, n. red.) va deveni mamă. Dar ne-a spus că nu mai poate sta liniștită la ideea că o va strânge în brațe pe Sofia, că viața ei, de acum înainte, va gravita în jurul fetiței ei și a lui Bogdan. Se tot întreabă cum va arăta micuța, cum va reacționa ea când o va lua în brațe, doar despre asta mai poate vorbi”, ne-a spus un apropiat de-al familiei lui Adi Minune.

Mai mult decât atât, ne-a mai spus sursa citată, Carmen Minune și-a făcut deja bagajul pentru spitalul în care o va aduce pe lume pe micuța Sofia de câteva ori. ”Împachetează și despachetează de câteva zile. E agitată, vrea să fie sigură că nu îi va lipsi ei și micuței nimic din bagajul cu care va merge la spital”, ne-a mai spus sursa citată.

Carmen Minune s-a căsătorit acum o lună

Acum o lună, Carmen Minune s-a căsătorit cu Bogdan Adrian Căplescu. “Cu fiecare an, consider că eu prind curaj în a face schimbări în viaţa mea şi în munca mea. Sunt foarte bine, asta e cel mai important, am timp să reflect asupra carierei mele, la care ţin foarte mult şi pe care sunt focusată. Fiecare om care vine în viaţa noastră ne dă lecţii. Eu de la Bogdan am învăţat să fiu răbdătoare.

Mi-a luat cam toată ziua să mă pregătesc pentru acest eveniment. Iubitul meu nu a zis nimic când am ieşit din casă, nu m-a văzut, nu i-am arătat ţinuta. Viaţa personală o să rămână viaţa personală, prietenul meu o să rămână doar al meu”, declara Carmen Simionescu la un post TV.

About the author