Cansu Dere, eroina serialului „Infidelul”, dispărută în urma cutremurelor din Turcia? Zvonurile despre dispariția îndrăgitei actrițe au împânzit presa din străinătate!

Zvonul care a șocat lumea serialelor turcești! La scurt timp de la producerea devastatoarelor cutremure, a fost vehiculat în presa din străinătate faptul că faimoasa actriță Cansu Dere ar fi dispărut. Iată de la ce anume a plecat totul!

În cei peste douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, actrița Cansu Dere (42 de ani) a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu rolurile sale magistral interpretate, în producții de mare succes, în care a dovedit un talent desăvârșit și o carismă aparte.

Chiar dacă a devenit celebra mai întâi ca fotomodel, treptat Cansu Dere s-a dedicat trup și suflet actoriei și a fascinat cu aparițiile sale încântătoare pe micile ecrane. Cel mai recent proiect de televiziune în care a jucat și care de asemenea i-a adus o mare reușită a fost serialul Infidelul, în care a dat viață personajului principal, Asya, în care s-a regăsit foarte mult.

Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, dispărută în urma cutremurelor din Turcia?

Încă de la începutul anului, celebra actriță Cansu Dere s-a confruntat mai întâi cu probleme de sănătate, care au împiedicat-o să ajungă la un Festival de Film desfășurat în Spania, mai precis, cea de-a 8-a ediție a „Golden Vineyard Awards”, în cadrul căreia ea și colega ei, Melis Sezen urmau să fie premiate, pentru rolurile jucate în producția Infidelul.

La scurtă vreme, presa din Turcia a revenit cu detalii despre starea actriței, anunțând că aceasta a suferit o toxiinfecție alimentară și că se află în afara oricărui pericol.

La doar câteva zile de la acel incident, presa turcă a scris faptul că renumita actriță Cansu Dere a trecut prin momente teribile de panică și spaimă după ce un incendiu a izbucnit în locuința ei din Istanbul și s-a ales cu pagube materiale importante, însă aceasta a scăpat nevătămată.

De curând, însă, presa din străinătate a lansat un zvon terifiant, la câteva zile după producerea devastatoarelor cutremure, despre o posibilă dispariție a celebrei Cansu Dere.

Cele două incidente prin care actrița a trecut la începutul anului, dar și faptul că aceasta nu este foarte activă în mediul online și nu a mai postat nimic din data de 5 ianuarie pe pagina sa de Instagram au alimentat zvonul dispariției sale.

Nimeni nu știe nimic, încă, de actriță, însă zvonurile iau o amploare destul de mare pe zi ce trece. Fanii actriței încearcă să rămână calmi și au speranțe mari în legătură cu starea vedetei. Aceștia se roagă pentru ea și speră ca lucrurile să se rezolve cât mai repede, iar aceasta să revină atât pe rețelele de socializare, cât și pe micile ecrane teafără și nevătămată.

Fanii tăi sunt îngrijorați. Am pierdut deja numărul de câte ori intru pe Instagram-ul tău pentru a vedea o poveste”, „Te rugăm să ne spui dacă ești bine”, „Te rog sa ne spui ca esti bine, te iubim foarte mult”, „Am aflat că a fost un cutremur puternic în Turcia și au apărut vești, fanii tăi mexicani sunt îngrijorați”, „Se mai poate și să nu răspundă pentru că nu există Internet, este cel mai logic lucru de făcut”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor transmise pe paginile din social media ale actriței Cansu Dere.

Potrivit world-today-news.com, se pare că zvonul ar fi plecat de la un videoclip postat pe TikTok care a anunțat dispariția actriței Cansu Dere. Și de acolo informația care nu a fost confirmată a început să fie vehiculată și de alte publicații în mediul online.

Cu toate acestea, nu există un raport oficial despre starea actriței și nici despre alți actori turci.

Între timp, însă, o celebră jurnalistă din Turcia, Birsen Altuntaș a publicat pe blogul ei informații conform cărora mai mulți actori turci, printre care și Cansu Dere vor face parte săptămâna viitoare dintr-o acțiune de strângere de fonduri.

Aceasta este susținută de platforma Disney Plus, cu scopul de a ajuta victimele cutremurelor. Primul semn că zvonul vehiculat despre dispariția actriței este de fapt unul fals.

Compania Disney Plus va oferi în primul rând suport de minim 1 milion de dolari (aproximativ 19 milioane TL). Și de asemenea, platforma Disney Plus, Halit Ergenç, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Ață Demirer, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir vor sprijini, de asemenea, difuzarea comună a tuturor canalelor TV din Turcia, săptămâna viitoare.”, potrivit birsenaltuntas.com

About the author